WAT JE MOET WETEN OVER DE LIGHTYEAR 0

Freedom to move anywhere

De Lightyear 0 herontdekt het wiel op het gebied van energie verbruik, bereik, en opladen. Hij is gebouwd als geen andere elektrische wagen en herlaad al tot 70 kilometer bereik per dag door de zon alleen.

Groot en helder bereik

Met een Lightyear 0 is de zon je energiebron. Stel je voor, je komt ne twee uur terug bij je auto na net op het terras te hebben gezeten. Je stapt in, en ziet dat terwijl jij net weg was je 20 kilometer bereik terug heb gekregen van de zon! Afhankelijk van het klimaat kan je tussen 6000 en 11000 km per jaar terug laden. 

Eco-vriendelijk en vegan interieur

Duurzaam ontwerp is in elke naad van Lightyear 0 gestikt. Het hoogwaardige interieur van de auto is gemaakt van plantaardig leer, gerecyclede PET-flesstoffen en duurzaam geherstructureerde rotanpalm, waardoor een bewuste collectie van volledig natuurlijke materialen nieuw leven wordt ingeblazen.

Recordbrekend aerodynamisch ontwerp

Elk element van het ontwerp van Lightyear 0 minimaliseert het energieverbruik en rekt elke joule zo ver mogelijk uit. Het glijdt als zijde door de lucht en bereikt een recordbrekende luchtweerstandscoëfficiënt (Cd) van minder dan 0,19.

4 onafhankelijk aangedreven in-wheel motoren

De aandrijflijn van de Lightyear 0 is ontworpen vanaf 0 met een radicale focus op efficiëntie. Vier tractie-omvormers en direct drive-in-wheel-motoren elimineren de noodzaak voor sommige componenten, zoals versnellingsbak en aandrijfassen.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Meer informatie:

Vind alle info over deze wagen op de website van Lightyear België.

Ga naar lightyear.be  

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?