info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE BMW IX1

Elektriserende vastberadenheid

De BMW iX1 xDrive30 is de eerste elektrische auto met vierwielaandrijving die het merk introduceert in het compacte premiumsegment. Met dit compacte model van BMW zijn X series komen er steeds meer BMW’s als elektrische variant.

BMW Charging, eenvoudig, altijd, overal

Met BMW Charging laadt u in heel Europa op in een van de grootste en voortdurend groeiende openbare laadnetwerken met meer dan 305.000 laadpunten

Het nieuwe design

De opvallende en grote, haast vierkante dubbele nieren met selecteerbare blauwe accenten en de slanke Adaptive LED Headlights, die ver in de flanken doorlopen, verlenen de nieuwe BMW iX1 een krachtige en elektriserende présence.

Intuïtieve bediening in de cockpit

Het slanke en frameloze BMW Curved Display met Touch en Voice Control is een echte blikvanger in het interieur van de nieuwe BMW iX1 en tegelijk uw centrale interface met BMW iDrive.

Reversing Assistant

De Reversing Assistant manoeuvreert je zo uit uitdagende situaties: de Reversing Assistant onthoudt de stuurbewegingen van de laatste 50 meter en laat de wagen automatisch en precies het eerder gereden traject terugrijden.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

Vind alle info over deze wagen op de website van BMW België.

Ga naar bmw.be  

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?