WAT JE MOET WETEN OVER DE LOTUS ELETRE

Gevormd door de lucht

Lotus is altijd voor aerodynamica gegaan, dat is bij de Eletre niet anders. Deze wagen erft het DNA van de Evija en Emira met ventilatieopeningen en kanalen om lucht te leiden naar waar deze moet gaan. Verschillende luiken en spoilers passen hun positie aan om het bereik, snelheid en weggedrag te verbeteren. Echt een mooi stuk technologie op wielen. 

Actieve aerodynamica

Dankzij het geërfde DNA van de Evija en Emira leiden ventilatieopeningen en kanalen lucht door en over de carrosserie van de Eletre. Luiken en spoilers passen hun stand aan om het bereik, de snelheid en het weggedrag te verbeteren.

Prestatige dat je kan voelen

Geniet vanuit elke hoek van de onberispelijke aandacht voor detail. Technologie smelt samen met een toekomstgericht ontwerp, waardoor een echt naadloze cockpit en cabine ontstaan.

Het rijden van de toekomst

De Lotus Eletre wordt aangedreven door een geavanceerd LiDAR-systeem met inzetbare sensoren en is daarmee uitgerust voor toekomstig end-to-end autonoom rijden: slim genoeg om zelf te parkeren of naar uw bestemming te navigeren.

Expressieve interactie

Levendige OLED-schermen en op maat gemaakte ruimtelijke audio creëren een loepzuivere, perfecte multimedia-ervaring, geoptimaliseerd voor elke stoel.

ONTDEK ALLE DETAILS VAN DEZE WAGEN

Meer info

Vind alle info over deze wagen op de website van Lotus België.

Ga naar lotus.be  

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?