info@move2green.be 0498 54 65 06

Polestar 2 Single Motor 78kWh (MY23) – Pilot Pack

Meer over de Polestar 2

Alles wat een elektrische wagen hoort te zijn.

Vanaf nu beschikbaar bij Move2Green: de langverwachte Polestar 2. Deze volledige elektrische 5-deurs fastback combineert een top design met verbluffende prestaties en autonomie. Wij hebben meerdere wagens beschikbaar voor korte termijn verhuur. Polestar is een bedrijf dat breekt met traditie. Volgens Polestart moet een auto opvallen omdat elk onderdeel weldoordacht is. Daarom hebben ze de Polestar 2 zodanig ontworpen dat zelfs het kleinste detail een doel heeft. Wat niet essentieel is, hebben ze weggelaten. Wat rest zijn pure, progressieve prestaties.

Een nieuwe kijk op reflectie
Het design van onze kenmerkende zijspiegels optimaliseert hun uiterlijk en functionaliteit. Door de omkasting rond het glas minimaal te houden, zijn de spiegels maar liefst 30% kleiner, wat de aerodynamische prestaties van de wagen verhoogt. De zijspiegels kunnen omlaag kantelen voor een beter zicht bij het achteruitrijden.

Google ingebouwd
De Polestar 2 is uitgerust met Google Automotive Services. Dit betekent dat je aanwijzingen kunt vragen en het navigatiesysteem de meest efficiënte route voor je berekent, rekening houdend met batterijlading en laadpunten. Dankzij de stembediening van Google Assistent kun je helemaal focussen op het beste aspect van elke rit: het rijden met de wagen zelf.

High Performance Audio
Gespecialiseerde bas-drivers en tweeters zorgen voor een accurate weergave, met over het hele spectrum beduidend minder vervorming. De air woofer-technologie van de Polestar 2 tilt de precisie naar een ongekend niveau en produceert een puur basgeluid dat staat als een huis en nooit rommelig of beukend wordt. Het High Performance Audio-systeem pompt 250 watt vermogen door acht luidsprekers.

Interieur
Het interieur van de Polestar 2 definieert premium voor het elektrische tijdperk. Zijn moderne, ruime omgeving koppelt een avant-gardistische stijl aan innovatieve materialen. Het Slate interieur met tweekleurig Zinc Embossed Textile, of het Charcoal interieur met Charcoal Embossed Textile. Het Plus-pakket geeft je de keuze uit veganistische WeaveTech-bekleding in Slate of Charcoal of volledig traceerbaar, op het gebied van dierenwelzijn gecertificeerd leer in Zinc.

Luchtkwaliteit
Het luchtkwaliteitssysteem controleert met behulp van een speciale sensor de in de lucht zwevende deeltjes op een reeks stoffen die aanwezig kunnen zijn rondom de wagen. De sensor detecteert gassen en pollen zodat het geavanceerde interieurfilter de lucht nauwkeuriger kan reinigen.

Safety Assistance-bestuurdershulp
De bestuurdershulpfuncties van Safety Assistance zijn altijd beschikbaar en altijd paraat. Ze speuren de omgeving voortdurend af naar potentiële problemen, klaar om de bestuurder te waarschuwen en in te grijpen indien nodig.

Minder impact, meer transparantie
Om te bewijzen dat Polestar vastbesloten is om de impact van bestaande modellen voortdurend te verminderen, voegen ze voor elk nieuw modeljaar duurzaamheidsverklaringen toe aan de Polestar 2. Ontdek hoe ze de CO2-voetafdruk van onze wagens tijdens hun levensduur bekendmaken, risicomaterialen zoals mica, kobalt en leer traceren, en duurzamere materialen gebruiken.

Conclusie
De Polestar 2 heeft een goed ingericht interieur, overzichtelijke technologie en een solide combinatie van elektrische prestaties en prijs. Maar als je rondkijkt in de klasse van de luxe elektrische auto’s, vind je misschien een concurrent die een meer innemende rijdynamiek of betere prestaties biedt voor minder geld.

  • WIJ GARANDEREN LAAGSTE PRIJS GARANTIE BINNEN BELGIE !!
  • ERGENS ANDERS ZELFDE SPECS EN PRIJS TERUGGEVONDEN ?
  • DAN VERLAGEN WIJ ONZE PRIJS GEGARANDEERD !!!

Wij verkopen jonge occasie auto’s van 1ste eigenaars.
Wij verkopen auto’s uit ex leasing or renting.
Wij verkopen enkel auto’s met 100% service en directe
ERKEND MERK GARAGE in jouw buurt GARANTIE.
Elke auto heeft een duidelijk oorsprong en historiek, geen schade historiek. 100% tevredenheid garantie !!!
niet gevonden wat je zoekt? Bezoek zeker ook even onze website : www.move2green.be of contacteer ons op +32498546506
Neem gerust contact op voor meer info of type auto dat je zoekt.

Ervaar elektrisch rijden, maak de zekere keuze:

Nog geen ervaring met elektrisch rijden? U wenst het eerst te ervaren over een proefperiode van 1 of 2 maanden? Dat kan via onze unieke tevredenheidsgarantie. Toch niet overtuigd? retourneer de wagen binnen 30 dagen en krijg 97% van de aankoopprijs terug. Als u de auto binnen 60 dagen retour brengt, ontvangt u 95% van de aankoopprijs terug. Ontdek hier alles over.

Details

Type Single Motor 78kWh
Kilometerstand 13.598 km
Kleur Magnesium (grijs)
Transmissie Automatisch
Carrosserie
Motor Voorwielaandrijving
Actieradius 551 km

Specificaties

Jaar 2023
Merk Polestar
Model 2
Type Single Motor 78kWh
Zitplaatsen 5
Deuren 5
Versnellingsbak Automatisch
Brandstof Elektrisch
Actieradius 551
Lengte (m) 4,61
Breedte (m) 1,89
Hoogte (m) 1,48
0-100 km/u 7,4 s
Topsnelheid (km/u) 160
Aandrijving Voorwielaandrijving
Vermogen (Pk) 231
Vermogen (Kw) 170