info@move2green.be 0498 54 65 06

RENAULT

MASTER E-TECH

WAT JE MOET WETEN OVER DE RENAULT MASTER E-TECH

Degelijke bedrijfswagen

De Renault Master E-Tech heeft alles in zich om uw business verder te ontwikkelen. De wagen is netjes afgewerkt en heeft een robuuste look. Een kantoor op wielen die ook nog eens zorgt voor een comfortabele rit. Het multimediascherm is eenvoudig te koppelen met uw mobiele telefoon. Geniet onderweg van muziek of bel met uw stakeholders via het touchscreen scherm. 

De My Renault-app

Beheer uw wagen gemakkelijk op afstand met de app. Controleer de batterijstatus en plan ritten met stops. Ook zelf instellen dat er buiten piekuren wordt geladen kan in de app.

Mobiel kantoor

Maak van deze wagen een echt mobiel kantoor. Kies voor een draadloze inductielader voor smartphones, afneembare tablethouder. Er is tot wel 105 liter opbergruimte. 

Rijhulptechnologieën

De Renault Master E-Tech biedt een veilige en betrouwbare rijervaring. Met 11 rijhulptechnologieën zoals parkeersensoren, zicht rondom de wagne en een elektronisch stabiliteitsprogramma rijdt u met goede ondersteuning. 

Makkelijk inladen

De achterdeuren hebben een openingshoek van 270 graden. Daarmee en met de zeer lage dorpel wordt het inladen van grote voorwerpen makkelijker. Sjorogen in de laadruimte houden voorwerpen op hun plek. 

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten

  • Goede controle
  • Veel laadruimte
  • Van afstand te besturen 
  • Makkelijk inladen met 270 graden deuren

Minpunten

  • Geen optimaal intercity bereik
  • Rijhulptechnologieën niet helemaal up-to-date

Conclusie

Deze wagen is groot en heeft daardoor veel laadruimte. Ideaal voor ondernemers die veel goederen vervoeren. Ondanks de grootte is het wel makkelijk om de Master E-Tech te controleren op de weg. De actieradius van 204 km is goed voor gebruik in de stad. Voor lange ritten tussen grote steden kan dit helaas wel iets minder zijn. De rijhulptechnologieën die Renault aanbiedt werken goed, maar niet alle nieuwe technologieën zijn al geïmplementeerd in de wagen. Natuurlijk niet erg, maar wel goed om mee te nemen in uw overweging. De wagen is makkelijk van afstand te besturen met de My Renault-app. Inladen kan ook gemakkelijk en veilig met deuren die 270 graden open kunnen. 

 

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

Standard Master
 204 km —  52 kWh — 14,0 sec 0 – 100 —  77 pk (57 kW)

Vind alle info over deze wagen op de website van Renault.

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse