info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE PEUGEOT E-TRAVELLER

Sterk karakter en elegant design

De Peugeot e-Traveller is gemaakt met het oog op looks en functionaliteit. In de looks is het sterke karakter met een elegant design te zien. Een hedendaags design met moderne materialen en een innovatieve uitstraling. Kijkend naar de functionaliteiten, is er aan veel gedacht om de bestuurder een comfortabele rit te geven. Er is een opstapje om toegang te krijgen tot de verhoogde zetel. Vanaf deze zetel kijkt u makkelijk neer op de baan. Dit zorgt voor een dominante rijpositie. 

Rijbereik

Het bereik van de e-Traveller kan oplopen tot 330 km. Vanaf een openbare terminal laadt u met een 100 kW lader al tot 80% van uw wagen in een half uur. 

MyPeugeot app

Met de app vereenvoudigt u trajecten met allerlei diensten. Leer uw wagen beter kennen, plan onderhoudsafspraken en teken uw routes uit. 

Interieur

Glazen dakpanelen

Deze dakpanelen kunnen afzonderlijk van elkaar worden afgedekt. De panelen zorgen voor natuurlijke inval van licht en een panorama view op de helderblauwe lucht. 

Comfort voor de bestuurder

De cockpit is gemaakt met het oog op comfort. De ergonomische uitrusting zoals de 7 inch touchscreen bevinden zich binnen handbereik en er is veel ruimte. 

Head-up display

Een bewegelijk display binnen het gezichtsbereik geeft de belangrijkste informatie weer. Bekijk hier onder andere de snelheid en de cruise control.

Flexibele zetelopstelling

U bent flexibel in het aantal zetels. Zo kunt u zelf beslissen hoe de verhouding tussen zetels en open ruimte is. Er is keuze tussen 5, 7 en 8 zitplaatsen. 

Exterieur

Robuust en elegant

De combinatie van een robuuste look met een elegant design past bij hetgeen wat Peugeot wil uitstralen. Dankzij deze combinatie gaat u zelfverzekerd de weg op. 

Vooraanzicht

Het vooraanzicht heeft een aantal kenmerken waardoor de wagen er aantrekkelijker uitziet. De LED-strips, Xenon koplampen en verticale grille maken de wagen opvallend op de weg.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten

  • Wendbaar
  • Veel ruimte
  • Genereus interieur
  • Voelt niet als een busje

Minpunten

  • Geen hoge actieradius

Conclusie

De Peugeot e-Traveller ziet eruit als een busje, maar rijdt zeker niet zo. De wagen is zeer gemakkelijk te besturen en het zicht vanuit de hoge rijpositie is uitstekend. Soepelheid en comfort zijn trefwoorden die bij deze wagen passen. Ook de wendbaarheid is opvallend goed. Het rijden van deze wagen is een genot voor de weggebruiker. Ook het interieur geeft een comfortabel en ruimtelijk gevoel. Voor lange ritten is het jammer dat er niet nog een batterijpakket is met een nog hogere actieradius. 330 km is vaak genoeg, maar voor continue lange ritten is dit misschien niet optimaal. 

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

50 kWh
 230 km —  50 kWh —  13,1 sec 0 – 100 —  134 pk (100 kW)

75 kWh
 330 km — 75 kWh —  14,3 sec 0 – 100 —  134 pk (100 kW)

Vind alle info over deze wagen op de website van Peugeot.

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse