info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE PEUGEOT E-RIFTER

Wendbaar in de stad en comfortabel op de snelweg

De Peugeot e-Rifter heeft een gespierde en robuuste stijl. Dat brengt een veilig en krachtig gevoel met zich mee. Met een modern en technologisch interieur is elke rit een ongekende ervaring. Ook voor ruimtelijkheid en modulariteit voldoet deze wagen van Peugeot. De wagen is gemaakt om te fungeren als gezinswagen, maar ook in te zetten voor zakelijke doeleinden. 

Interieur

De Peugeot i-Cockpit

Een compact stuurwiel, head-up instrumentenpaneel en een 8 inch touchscreen. Dat zorgt voor een luxe uitstraling van de cockpit. Met deze infotainment vindt u alle informatie die nodig is. 

100% digitaal instrumentenpaneel

U kunt kiezen voor een instrumentenpaneel dat volledig digitaal is. De weergave kan worden aangepast naar uw persoonlijke voorkeuren. Bepaal zelf wat op de voorgrond te zien is met de verschillende weergavemodi. 

Nieuwe hendel

Met de e-Toggle geeft u toegang tot de functies Park, Reverse, Neutral en Drive. De Brake-modus in het midden geeft een geaccentueerde vertraging zodra het gaspedaal wordt losgelaten. Dat bevordert het rijbereik. 

Touchscreen opties

Ook in de touchscreen zijn er verschillende opties. Zo is er keuze om de juiste opties te nemen voor het ‘Electric’ menu. Daar is onder andere informatie over de energie en verbruiksstatistieken te zien. 

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten

  • Luxueus uiterlijk
  • Verbluffende ruimte
  • Veel technologische opties

Minpunten

  • Lage actieradius voor lange ritten

Conclusie

Deze wagen is gemaakt voor familiegebruik, maar dankzij de verbluffende ruimte zeker ook geschikt voor zakelijk gebruik. De besturing geeft een gevoel van verbondenheid met de weg. Deze wagen is dan geen sportauto, maar in de stad voelt het zeker wendbaar aan. Ook op de snelweg voelt de wagen comfortabel aan, maar voor lange ritten is de actieradius van 280 km iets aan de lage kant. Dankzij het luxueuze uiterlijk is het rijden zeer comfortabel. Met technologische opties zoals opladen met een inductieplaat en een volledig digitaal instrumentenpaneel. Met deze functies maakt u de wagen net zo modern als u zelf wil. 

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

E-Rifter
 280 km —  50 kWh —  11,2 sec 0 – 100 —  134 pk (100 kW)

Vind alle info over deze wagen op de website van Peugeot.

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse