info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE OPEL COMBO-E LIFE

Veelzijdigheid en connectiviteit

Bij de Opel Combo-e Life is er gedacht aan de flexibiliteit die komt kijken bij het leven als ondernemer. Zo kiest u zelf of er 5 of 7 zetels gewenst zijn. De stoelen zijn individueel inklapbaar en de wagen is beschikbaar in 4,40m en 4,75m. Er past 597 liter bagage in, maar dat is uit te breiden tot wel 2.126 liter. Door het design is de wagen gelijk herkenbaar als Opel. Grote precisie en tot in de details afgestemd op de behoeftes van actieve families en zakelijke gebruikers. 

Interieur

Aan alles is gedacht

Ook in het interieur is aan alles gedacht in deze wagen. U heeft een hoge zitpositie met goed zicht op de weg. Het stuurwiel is te verwarmen en er zijn allerlei praktische functies die zorgen voor extra rijplezier.

Panoramisch dak

Een van de meest gekozen opties is een panoramisch dak met opbergvakken. Dot vergroot het gevoel van licht en ruimte. De LED-verlichting in het opbergvak is erg handig en creëert ook extra sfeer. 

Handige opbergvakken

Het drukke familieleven of bedrijfsleven zorgt vaak voor een hoop chaos. Het is natuurlijk zonde als dat ook zichtbaar is in de wagen. Gelukkig zijn er veel handige opbergvakken waar u spullen in kwijt kunt. 

Draadloos opladen

In de Combo-e Life kunt u kiezen voor de optie om draadloos op te laden. Dit gaat via een inductiesysteem. Zo hoeft u nooit meer te zoeken naar een oplaadkabel en hoeft u ook niet te checken of de kabel er nog goed in zit. 

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Erg praktisch
  • Uniek: 7 zetels

Minpunten

  • Minder kwalitatief audiosysteem

Conclusie

Als u op zoek bent naar een praktische, handige familiewagen of bedrijfswagen is de Opel Combo-e Life een goed keuze. Veel binnenruimte en veelzijdigheid zorgen voor goede ervaringen. Er zijn veel opties die u kunt overwegen. Daardoor kan de wagen zo praktisch mogelijk worden gemaakt voor verschillende situaties en gebruiksdoelen. Er zijn nog niet veel EV’s met plaats voor 7 personen. 

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

Combo-e Life
 287 km —  50 kWh —  11,7 sec 0 – 100 —  136 pk (100 kW)

Vind alle info over deze wagen op de website van Opel.

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse