Tesla Model S Long Range

De vernieuwde Tesla Model S toont wat de ultieme elektrische wagen kan zijn. Bloedmooi, razendsnel, ruim, innoverend en toch comfortabel. Met een compleet nieuw interieur en een aangepast exterieur is de Tesla Model S klaar om zijn plaats te behouden als beste elektrische wagen op de markt. 

Nu in renting / shortlease vanaf
€1.550,00 / maand excl. BTW

Min 1 maand – max 6 maand – max 6.000 km

Ontworpen voor efficiëntie

Met de laagste luchtweerstandscoëfficiënt op aarde en ongeëvenaarde efficiëntie, is Model S gebouwd voor snelheid en bereik. Een bredere carrosserie en chassis helpen u sneller dan ooit rechtuit te gaan of bochten te nemen. De Model S is vanaf de grond af opgebouwd als een elektrisch voertuig, met een zeer sterke architectuur en op de vloer gemonteerde accu voor ongelooflijke bescherming van inzittenden en een laag risico op kantelen. Elke Model S is zonder extra kosten voorzien van Tesla’s nieuwste actieve veiligheidsfuncties, zoals Automatic Emergency Braking.

Focus op het rijden

De ultieme focus op rijden: geen flippers, niet schakelen. Model S is de beste auto om te rijden, en de beste auto om in gereden te worden. Het nieuwe ‘yoke’ stuur bevat alle functies die je nodig hebt.

Waar dan ook gamen

Tot 10 teraflops aan processorkracht maakt gamen in de auto mogelijk, vergelijkbaar met de nieuwste consoles die vandaag de dag beschikbaar zijn. Dankzij de compatibiliteit met draadloze controller kun je vanaf elke stoel gamen.

Grote bagageruimte

Met een voor- en een achterbak en neerklapbare stoelen is Model S een enorm ruime luxe auto waarin u uw fiets kunt plaatsen zonder het wiel eraf te halen, en ook nog uw bagage.

Filmisch scherm

Met een resolutie van 2200 x 1300, ultraheldere kleuren, uitzonderlijke reactiesnelheid en kanteling naar links en rechts, is het nieuwe centrale display het beste scherm om vanuit waar dan ook naar te kijken.

Specificaties

  • Acceleratie: 0-100 km/u in 3,2 sec
  • Bereik (WLTP): 663 km
  • Drive: Dual Motor All-Wheel Drive
  • Zitplaatsen: 5 volwassenen
  • Wielen: 19″ of 21″
  • Laadruimte: 793 liter
  • Displays: Centraal touchscreen van 17”
  • Supercharging: Betaling per gebruik