info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE TESLA MODEL X

Nog sneller dan Ludicrous

De vernieuwde Tesla Model X biedt een enorm ruim interieur in een futuristisch pakket. Met de laagste luchtweerstandscoëfficiënt van alle SUV’s is de Model X gebouwd voor snelheid en bereik. Voeg daaraan een geavanceerde Autopilot toe en de Model X is klaar voor vele zorgeloze kilometers. Met de meeste opbergruimte en trekcapaciteit van elke elektrische SUV, en plaats voor maximaal zeven volwassenen, levert Model X maximale functionaliteit. De voordeuren gaan automatisch open en dicht, Falcon Wing-deuren zorgen voor gemakkelijker laden en met een standaard trekhaak kunt u uw spullen overal mee naartoe nemen.

Focus op het rijden

Waar dan ook gamen

Tot 10 teraflops aan processorkracht maakt gamen in de auto mogelijk, vergelijkbaar met de nieuwste consoles die vandaag de dag beschikbaar zijn. Dankzij de compatibiliteit met draadloze controller kun je vanaf elke stoel gamen.

Ruim interieur

Model X biedt een ruim interieur met ’s werelds grootste panoramische vooruit, en uw keuze uit een 5-, 6-, of 7-zitconfiguratie die bij uw levensstijl past.

Filmisch scherm

Met een hoge resolutie, ultraheldere kleuren, uitzonderlijke reactiesnelheid is het nieuwe centrale display het beste scherm om vanuit waar dan ook naar te kijken.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Als een rush van versnelling uw zintuigen prikkelt, dan is de Model X iets voor u
  • Slimme luchtvering
  • Het grote 17″ scherm werkt zeer prettig
Minpunten
  • De formaten van de wagen maken hem niet altijd handig
  • De dode hoek waarschuwing zit op het scherm, niet in de spiegels
  • Zonnekleppen zijn ondermaats
Conclusie

We gaan zelfs zo ver om te zeggen dat, hoewel de Model X enkele “foefjes” en eigenaardigheden heeft, het niets minder dan een solide gezinswagen is. De foefjes en eigenaardigheden laten soms wat wenkbrauwen fronsen, maar ze maken de Tesla Model X uniek, niet alleen op het gebied van elektrische voertuigen, maar ook op dat van luxe SUV’s in het algemeen.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

Model X Dual Motor
560 km — 95 kWh — 3,9 sec 0 – 100 — 680 pk (500 kW)

Model X Tri Motor
536 km — 95 kWh — 2,6 sec 0 – 100 — 1020 pk (749 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse