info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE TESLA MODEL S

Ontworpen voor efficiëntie

De vernieuwde Tesla Model S toont wat de ultieme elektrische wagen kan zijn. Bloedmooi, razendsnel, ruim, innoverend en toch comfortabel. Met een compleet nieuw interieur en een aangepast exterieur is de Tesla Model S klaar om zijn plaats te behouden als beste elektrische wagen op de markt. Met de laagste luchtweerstandscoëfficiënt op aarde en ongeëvenaarde efficiëntie, is de Model S gebouwd voor snelheid en bereik. Een bredere carrosserie en chassis helpen u sneller dan ooit rechtuit te gaan of bochten te nemen.

Focus op het rijden

Waar dan ook gamen

Tot 10 teraflops aan processorkracht maakt gamen in de auto mogelijk, vergelijkbaar met de nieuwste consoles die vandaag de dag beschikbaar zijn. Dankzij de compatibiliteit met draadloze controller kun je vanaf elke stoel gamen.

Grote bagageruimte

Met een voor- en een achterbak en neerklapbare stoelen is Model S een enorm ruime luxe auto waarin u uw fiets kunt plaatsen zonder het wiel eraf te halen, en ook nog uw bagage.

Filmisch scherm

Met een resolutie van 2200 x 1300, ultraheldere kleuren, uitzonderlijke reactiesnelheid en kanteling naar links en rechts, is het nieuwe centrale display het beste scherm om vanuit waar dan ook naar te kijken.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Uitstekende actieradius en laag brandstofverbruik
  • Ongeloflijke versnelling
  • Perfect rijgedrag, met een laag zwaartepunt
  • Bijzonder ruime wagen
Minpunten
  • Interieur niet zo hoogwaardig of luxueus als dat van concurrenten
  • Geen Android Auto of Apple CarPlay
Conclusie

De Tesla Model S is een goede auto. Hij is krachtig en snel, en de Plaid-variant is een van de snelste productieauto’s ter wereld. De geschatte brandstofbesparing is indrukwekkend en slechts weinig EV’s benaderen het rijbereik van deze Tesla. De Model S is aangenaam om in te rijden, met een wendbaar rijgedrag en een soepele rit. De zetels zijn comfortabel en ondersteunend, en er is veel laadruimte. Enkele andere luxe elektrische auto’s hebben echter handigere infotainmentsystemen, en verschillende hebben een superieure kwaliteit van het interieur.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

Model S Dual Motor
652 km — 95 kWh — 3,2 sec 0 – 100 — 680 pk (500 kW)

Model S Tri Motor
637 km — 95 kWh — 2,1 sec 0 – 100 — 1020 pk (749 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse