WAT JE MOET WETEN OVER DE MERCEDES BENZ EQS

Het begin van een nieuw, adembenemend sensueel tijdperk.

Hoogwaardige materialen, ultramoderne rijassistentiesystemen en design dat in alle opzichten nieuwe maatstaven aanlegt. Ontdek de innovatieve en toonaangevende uitvoeringen van de nieuwe EQS van Mercedes-EQ. De EQS biedt veelzijdige individualiseringsmogelijkheden voor het exterieur- en interieurdesign. Daartoe behoren, naast de diverse uitrustingslijnen en -pakketten, ook luxueuze designelementen en innovatieve features waarmee u van de nieuwe EQS helemaal uw eigen EQS kunt maken. Luxe in topvorm. De elektrische aandrijving maakt een heel nieuw ruimteconcept mogelijk dat veel flexibeler en luchtiger is dan bij conventionele limousines.

Ongelofelijke stilte

Wat zo kenmerkend is voor het buitengewone comfort van de EQS van Mercedes-EQ: het volledig door onszelf ontwikkelde elektrische platform. Daarmee worden royale plaatsen mogelijk en heerst er een bijzonder soort rust in het interieur.

MBUX augmented reality head-up display

De echte en digitale wereld versmelten met elkaar. Met het als optie leverbare head-up display met augmented reality worden veiligheid en comfort in gelijke mate verbeterd. Uw zichtveld wordt met virtuele aanwijzingen aangevuld.

Progressieve luxe, afgestemd op uw wensen

De vier beschikbare uitrustingspakketten van de EQS vullen elkaar aan en bundelen interessante uitrusting met specifieke eigenschappen, afgestemd op extra gebruiksgemak en functionaliteit. Het Premium Plus Package met multi-contour zetels voor de bestuurder en de passagier vooraan en het AIR-BALANCE Package bieden het hoogste niveau van comfort.

De eerste van een nieuwe tijd

Van A naar B, en dan nog even verder.. U beschikt in een handomdraai over nieuwe energie omdat met het oplaadsysteem van de EQS de hoogspanningsaccu met een vermogen tot 200 kW snel kan worden opgeladen.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Bijzonder stil
  • Uitmuntende sturing
  • Erg luxueus interieur
Minpunten
  • Misschien niet het meest moderne design
  • Achterbank niet zo groot als bij een klassieke S-klasse
Conclusie

Waar de meeste mensen een Mercedes Benz voor kopen is de waargenomen kwaliteit, luxe en comfort – plus de technologie en moderne uitrusting die deze auto heeft. Hij heeft de aanpasbare luchtvering, slimme vierwielbesturing en nog veel meer, plus het Hyperscreen alleen al zal genoeg zijn om veel portemonnees te verleiden. Je zou ook kunnen zeggen dat, wat je mening over auto’s als deze ook is, de prijs noch hier noch daar is – de mensen die het zich kunnen veroorloven en de badge willen, zullen ervoor betalen, dat is altijd al zo geweest voor de premium ICE-auto’s van de Duitse autofabrikant.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

EQS 450+
784 km — 107,8 kWh — 6,2 sec 0 – 100 — 333 pk (245 kW)

EQS 580
672 km — 107,8 kWh — 4,3 sec 0 – 100 — 523 pk (385 kW)

EQS AMG 53
580 km — 107,8 kWh — 3,4 sec 0 – 100 — 761 pk (560 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse