Tesla Model 3 Long Range 4×4

Tesla Model 3 Long Range 4×4 huren

Tesla Model 3 RWD kopen

Move2green.be
uw partner in elektrische mobiliteit !!
wij helpen jou graag met al jouw vragen.
alle onze wagens zijn schade vrij en altijd met een uitgebreide garantie van 24 maand !!

Neem gerust contact voor meer info of type auto wat je zoekt

+ gratis laadpunt
laadpunt van het merk Zappi zie specs fabrikant : https://shop.zappi.info/nl/
laadpunt kan ook gewisseld worden naar een Alfen single line.
www.alfen.be
tot de voorraad strekt.
type lader kan verschillen dan op de afbeelding .
er zijn meerdere configuratie mogelijkheden met of zonder kabel.

laat jou laadpaal plaatsen door ons eigen plaats team en profiteer van de 40% recuperatie voor particulieren en of 200% aftrekbaarheid voor zakelijke klanten!

 • mono of 3 fasige laders.
 • wij installeren graag ook jouw laadpaal .
 • vanaf € 1.497,22 incl btw
 • hierin zit incl .
 • 10M kabel
 • 20M utp.
 • 10M bevestiging materiaal kabel.
 • 1 x doorboring in de muur indien nodig.
 • aansluiting schakelkast + nodige beveiligingen.
 • keuring
 • werkuren installateur.
 • exl graafwerken of meerwerk door niet conforme installatie .

 

 • Wij doen al het redelijke om ervoor te zorgen dat de op deze Website weergegeven informatie zo volledig, correct, precies en up-to-date mogelijk is.
 • Wij kunnen echter niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten of onvolkomenheden, eventueel verlies of eventuele schade die het gevolg zijn van het gebruik van deze informatie.
 • Mocht de weergegeven informatie fouten bevatten, dan engageren wij er ons toe om die binnen een redelijke termijn aan te passen zodra wij van dergelijke onvolkomenheden op de hoogte werden gebracht.
 • laagste prijs garantie is onderworpen en specefieke voorwaarden & enkel van toepassing voor prijzen en aanbiedingen binnen BELGIE !!
 • na melding van gelijke lagere prijzen , gaan wij eerst onderzoeken of deze voorwaarden weldegelijk zijn voldaan incl optie’s en gelijken aan de advertentie ,
 • pas dan zullen wij ons verplichtvoelen de prijzen aan te passen.
 • bij km weergave zit een marge van 3000 km hoger of lager die wij beschouwen als gelijken .
 • registratie datum moet gelijklopen en of een afwijken verdragen van minder of meer dan 3 maand !!!
 • de laagste prijs garantie telt enkel voor aanbieders die een Proffesioneel actief zijn in de sector & een fysieke vestiging hebben incl website met adres in Belgie !!
 • elke melding van lagere prijs garantie is van toepassing tot de ondertekening van de bestelbon , pas daarna vervalt de gegarandeerde prijs garantie.

Meer over de Tesla Model 3:

 

De wagen die elektrisch rijden op de kaart heeft gezet.
De vernieuwde Tesla model 3 is de auto die elektrisch rijden op de kaart heeft gezet. Met een ongekende actieradius, een sprint naar 100 in 4,4 seconden en over the air updates is dit één van de meest verleidelijke opties om elektrisch te rijden op de markt. De Tesla Model 3 Long Range is voorzien van twee onafhankelijke motoren voor verbeterde redundantie. Elke motor heeft slechts één bewegend onderdeel, wat het onderhoud tot een minimum beperkt en zorgt voor maximale duurzaamheid. In tegenstelling tot conventionele AWD-systemen regelen beide motoren digitaal het koppel naar de voor- en achterwielen, voor een veel betere handling en tractie.

Go anywhere
Model 3 is volledig elektrisch, dus u hoeft nooit meer brandstof te tanken. Als u de auto thuis ’s nachts oplaadt, is de batterij volledig opgeladen wanneer u ’s morgens wakker wordt. En ook onderweg kunt u de auto gemakkelijk opladen—bij ieder openbaar laadpunt of met het oplaadnetwerk van Tesla.

Gebouwd rondom de bestuurder
Het interieur van de Model 3 is uniek. Zo kunt u uw smartphone als sleutel gebruiken en beschikt u op het centrale 15-inch touchscreen over alle bedieningselementen van de auto. Het volledig glazen dak strekt zich uit van de voorkant naar de achterkant van de auto, waardoor elke zitplaats ruimtelijk aanvoelt.

Gemaakt voor veiligheid
In het ontwerp van Model 3 staat veiligheid centraal. De metalen constructie bestaat uit aluminium en staal, voor maximale sterkte in het gehele voertuig. Bij een crashtest van het dak weerstond Model 3 vier keer zijn eigen gewicht, zelfs met een volledig glazen dak. Dat staat gelijk aan het gewicht van twee volwassen Afrikaanse olifanten.

De snelste acceleratie
Model 3 kan optioneel worden geleverd met Dual Motor, All-Wheel Drive, 20” Performance-velgen en -remmen en een verlaagde wielophanging voor volledige controle onder alle weersomstandigheden. Een spoiler van carbon fiber verbetert de stabiliteit bij hoge snelheden, dit alles zorgt ervoor dat Model 3 in slechts 3,4 seconden van 0 naar 100 km/u sprint.

Conclusie
De Tesla Model 3 blijft dé referentie op het vlak van EV’s. Goedkoop kun je hem niet meer noemen maar een hoge restwaarde, een beperkt verbruik en een totaalpakket waar andere merken enkel van kunnen dromen, maakt dit één van de beste wagens op de markt, elektrisch of niet.

Details

Type Long Range 4x4
Kilometerstand 11.519 km
Kleur Pearl white (wit)
Transmissie Automatisch
Carrosserie
Motor Vierwielaandrijving
Actieradius 560 km

Specificaties

Jaar 2022
Merk Tesla
Model 3
Type Long Range 4x4
Zitplaatsen 5
Deuren 5
Versnellingsbak Automatisch
Brandstof Elektrisch
Actieradius 560
Lengte (m) 4,69
Breedte (m) 1,85
Hoogte (m) 1,44
0-100 km/u 4,6
Topsnelheid (km/u) 233
Aandrijving Vierwielaandrijving
Vermogen (Pk) 441
Vermogen (Kw) 324