info@move2green.be 0498 54 65 06

Tesla Model 3 Long Range All

Tesla Model 3 Long Range AWD huren

Verhuurtijd Prijs per maand
12 maanden € 1.150
6 maanden € 1.200
1 maand € 1.250

Huur korte termijn, verzekering en pechverhelping inbegrepen, exclusief BTW. Vanafprijs op basis van termijn van 12 maanden, 1.000km/mnd.

Meer over de Tesla Model 3:

De wagen die elektrisch rijden op de kaart heeft gezet.

De vernieuwde Tesla model 3 is de auto die elektrisch rijden op de kaart heeft gezet. Met een ongekende actieradius, een sprint naar 100 in 4,4 seconden en over the air updates is dit één van de meest verleidelijke opties om elektrisch te rijden op de markt. De Tesla Model 3 Long Range is voorzien van twee onafhankelijke motoren voor verbeterde redundantie. Elke motor heeft slechts één bewegend onderdeel, wat het onderhoud tot een minimum beperkt en zorgt voor maximale duurzaamheid. In tegenstelling tot conventionele AWD-systemen regelen beide motoren digitaal het koppel naar de voor- en achterwielen, voor een veel betere handling en tractie.

Go anywhere
Model 3 is volledig elektrisch, dus u hoeft nooit meer brandstof te tanken. Als u de auto thuis ’s nachts oplaadt, is de batterij volledig opgeladen wanneer u ’s morgens wakker wordt. En ook onderweg kunt u de auto gemakkelijk opladen—bij ieder openbaar laadpunt of met het oplaadnetwerk van Tesla.

Gebouwd rondom de bestuurder
Het interieur van de Model 3 is uniek. Zo kunt u uw smartphone als sleutel gebruiken en beschikt u op het centrale 15-inch touchscreen over alle bedieningselementen van de auto. Het volledig glazen dak strekt zich uit van de voorkant naar de achterkant van de auto, waardoor elke zitplaats ruimtelijk aanvoelt.

Gemaakt voor veiligheid
In het ontwerp van Model 3 staat veiligheid centraal. De metalen constructie bestaat uit aluminium en staal, voor maximale sterkte in het gehele voertuig. Bij een crashtest van het dak weerstond Model 3 vier keer zijn eigen gewicht, zelfs met een volledig glazen dak. Dat staat gelijk aan het gewicht van twee volwassen Afrikaanse olifanten.

De snelste acceleratie
Model 3 kan optioneel worden geleverd met Dual Motor, All-Wheel Drive, 20” Performance-velgen en -remmen en een verlaagde wielophanging voor volledige controle onder alle weersomstandigheden. Een spoiler van carbon fiber verbetert de stabiliteit bij hoge snelheden, dit alles zorgt ervoor dat Model 3 in slechts 3,4 seconden van 0 naar 100 km/u sprint.

Conclusie
De Tesla Model 3 blijft dé referentie op het vlak van EV’s. Goedkoop kun je hem niet meer noemen maar een hoge restwaarde, een beperkt verbruik en een totaalpakket waar andere merken enkel van kunnen dromen, maakt dit één van de beste wagens op de markt, elektrisch of niet.

Details

Type Long Range 4x4
Kilometerstand 45.000 km
Kleur Pearl white (wit)
Transmissie Automatisch
Carrosserie
Motor Vierwielaandrijving
Actieradius 560 km

Specificaties

Jaar 2022
Merk Tesla
Model 3
Type Long Range 4x4
Zitplaatsen 5
Deuren 5
Versnellingsbak Automatisch
Brandstof Elektrisch
Actieradius 560
Lengte (m) 4,69
Breedte (m) 1,85
Hoogte (m) 1,44
0-100 km/u 4,6
Topsnelheid (km/u) 233
Aandrijving Vierwielaandrijving
Vermogen (Pk) 441
Vermogen (Kw) 324

Koop of huur elektrische stockwagens tegen een scherpe prijs

Wanneer je in ons assortiment van elektrische stockwagens een kijkje neemt, merk je meteen dat wij jou de optie geven om de auto te kopen of huren. Ons autorentingsbedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in de renting van wagens, maar we bieden dus ook heel wat andere diensten aan. Op die manier willen we jou de kans geven om voor de groene formule te kiezen die het best bij jou en je budget past. Wie een bedrijfswagen wilt huren, doet dat bijvoorbeeld voor enkele maanden of net voor meerdere jaren. Wil je de elektrische stockwagen echter voor persoonlijk gebruik? Dan is het misschien beter om bijvoorbeeld de Polestar aan te kopen. De opties zijn haast eindeloos bij ons!

Bereken je voordeel en kies voor de formule die bij jou past

Om te weten of je het best een van onze elektrische stockwagens koopt of huurt, bereken je het voordeel eenvoudig dankzij ons formulier. Dat zoekt voor jou uit wat de voordeligste optie is. Als je bijvoorbeeld meerdere elektrische wagens wilt om je wagenpark groener te maken, zal je namelijk andere resultaten bekomen dan wanneer je voor persoonlijk gebruik een wagen zoekt. Bel ons voor meer informatie over de stockwagens op het nummer 0498/54.65.06.