info@move2green.be 0498 54 65 06

Skoda Enyaq Coupé iV RS 80

Skoda Enyaq huren:

Verhuurtijd prijs per maand
12 maanden € 1.000
6 maanden € 1.050
1 maand € 1.100

Skoda Enyaq kopen:

Bij Move2Green verkopen wij jonge occasie auto’s van 1ste eigenaars.
Wij verkopen auto’s uit ex leasing or renting en enkel auto’s met 100% service en directe
ERKEND MERK GARAGE in jouw buurt GARANTIE.
Elke auto heeft een duidelijk oorsprong en historiek, geen schade historiek.
100% tevredenheid garantie !!!
niet gevonden wat je zoekt ???

  • Wij doen al het redelijke om ervoor te zorgen dat de op deze Website weergegeven informatie zo volledig, correct, precies en up-to-date mogelijk is.
  • Wij kunnen echter niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten of onvolkomenheden, eventueel verlies of eventuele schade die het gevolg zijn van het gebruik van deze informatie.
  • Mocht de weergegeven informatie fouten bevatten, dan engageren wij er ons toe om die binnen een redelijke termijn aan te passen zodra wij van dergelijke onvolkomenheden op de hoogte werden gebracht.
  • laagste prijs garantie is onderworpen en specifieke voorwaarden & enkel van toepassing voor prijzen en aanbiedingen binnen BELGIE !!
  • na melding van gelijke lagere prijzen , gaan wij eerst onderzoeken of deze voorwaarden weldegelijk zijn voldaan incl opties en gelijken aan de advertentie ,
  • pas dan zullen wij ons verplicht voelen de prijzen aan te passen.
  • bij km weergave zit een marge van 3000 km hoger of lager die wij beschouwen als gelijken .
  • registratie datum moet gelijklopen en of een afwijken verdragen van minder of meer dan 3 maand !!!
  • de laagste prijs garantie telt enkel voor aanbieders die een Professioneel actief zijn in de sector & een fysieke vestiging hebben incl website met adres in België !!
  • elke melding van lagere prijs garantie is van toepassing tot de ondertekening van de bestelbon , pas daarna vervalt de gegarandeerde prijs garantie.

Neem gerust contact voor meer info of type auto wat je zoekt: info@move2green.be of +32498546506

Meer over de Skode Enyaq Coupé iV RS:

Herbeleef het echte leven.
ŠKODA heeft met deze toch wel geslaagde ENYAQ iV zijn entree in de wereld van elektrisch aangedreven wagens niet gemist. De ruime en goed uitgeruste wagen met naar alle waarschijnlijkheid een scherpe prijs zal velen in de smaak vallen. Vergeet alles wat je weet over vroegere ŠKODA’s. Dit is een merk dat er staat en beseft dat sommige mensen keuze willen. Vandaar dat de ENYAQ iV met battery packs van 52, 58 en 77 kWh te leveren is.

Stijlvol en zelfzeker
Met de SUV’s van ŠKODA bent u gewend geraakt aan een stijlvolle en zelfzekere look. De volledig nieuwe ENYAQ iV bouwt voort op deze traditie en pakt uit met een design dat geruststellend vertrouwd, maar tegelijk ook innovatief en opvallend is. Zijn elegante proporties suggereren een zee van ruimte in het interieur.

Uitzonderlijk ruim, hoge kwaliteit
Het nieuw ontworpen interieur legt nog meer nadruk op de ruimte in de ENYAQ iV, inclusief de grote koffer die typisch is voor een ŠKODA. Het kwalitatieve vakmanschap en de talloze praktische opbergvakken staan garant voor comfort. De milieuvriendelijke materialen zijn de kers op de taart.

Intelligent, innovatief, intuïtief
Naast zijn nieuw ontworpen interieur komt de volledig nieuwe ŠKODA ENYAQ iV ook met een waaier aan intelligente en innovatieve oplossingen die, over het algemeen, intuïtief te bedienen zijn. Dit gaat van de standaard Digital Cockpit over de gevarieerde connectiviteitsopties tot de sfeerverlichting.

Aantrekkelijke besparingen
Wanneer u met een elektrisch voertuig rijdt, draagt u niet alleen zorg voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. U kunt genieten van verschillende extra’s, waaronder financiële tegemoetkomingen, een speciale parkeerregeling en operationele voordelen.

Conclusie
De Skoda Enyaq huren, is genieten van het eerste speciaal gebouwde elektrische model van het Tsjechische merk. Hoewel hij zijn ‘skateboard’ platform deelt met de Volkswagen ID.4, is hij allesbehalve een rebadged kloon van de Volkswagen. In plaats daarvan heeft de ENYAQ iV zijn eigen unieke persoonlijkheid en kenmerken, waardoor het een gezinsvriendelijke EV is die het verdient om op uw shortlist te staan.

Details

Type RS 80
Kilometerstand 600 km
Kleur Graphite grau metallic (grijs)
Transmissie Automatisch
Carrosserie
Motor Vierwielaandrijving
Actieradius 559 km

Specificaties

Jaar 2022
Merk Skoda
Model Enyaq Coupé iV
Type RS 80
Zitplaatsen 5
Deuren 5
Versnellingsbak Automatisch
Brandstof Elektrisch
Actieradius 559
Lengte (m) 4,65
Breedte (m) 1,88
Hoogte (m) 1,61
0-100 km/u 6,5
Topsnelheid (km/u) 180
Aandrijving Vierwielaandrijving
Vermogen (Pk) 265
Vermogen (Kw) 195

Koop of huur elektrische stockwagens tegen een scherpe prijs

Wanneer je in ons assortiment van elektrische stockwagens een kijkje neemt, merk je meteen dat wij jou de optie geven om de auto te kopen of huren. Ons autorentingsbedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in de renting van wagens, maar we bieden dus ook heel wat andere diensten aan. Op die manier willen we jou de kans geven om voor de groene formule te kiezen die het best bij jou en je budget past. Wie een bedrijfswagen wilt huren, doet dat bijvoorbeeld voor enkele maanden of net voor meerdere jaren. Wil je de elektrische stockwagen echter voor persoonlijk gebruik? Dan is het misschien beter om bijvoorbeeld de Polestar aan te kopen. De opties zijn haast eindeloos bij ons!

Bereken je voordeel en kies voor de formule die bij jou past

Om te weten of je het best een van onze elektrische stockwagens koopt of huurt, bereken je het voordeel eenvoudig dankzij ons formulier. Dat zoekt voor jou uit wat de voordeligste optie is. Als je bijvoorbeeld meerdere elektrische wagens wilt om je wagenpark groener te maken, zal je namelijk andere resultaten bekomen dan wanneer je voor persoonlijk gebruik een wagen zoekt. Bel ons voor meer informatie over de stockwagens op het nummer 0498/54.65.06.