info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE VOLKSWAGEN ID.5

Ellegant en efficiënt

De nieuwe Volkswagen ID.5 overtuigt met een trendsettende vorm die de sterke punten van een SUV combineert met het aerodynamische silhouet van een coupé – zonder enige compromissen want het intelligente en royaal ontworpen ‘open space’ interieur biedt u meer vrijheid en ruimte voor alles wat voor u belangrijk is.

Intelligent opladen & rijbereik tot 520 km

Elk facet van de nieuwe Volkswagen ID.5 is ontworpen om elektriserende prestaties te leveren. Een uitstekende aerodynamica en een nettobatterijcapaciteit van 77 kWh zorgen voor een rijbereik tot 520 kilometer met één batterijlading, terwijl het intelligente oplaadbeheer zich naadloos in uw dagelijkse leven integreert. Voor gemakkelijk opladen thuis zorgt de optionele ID. Chargermet een oplaadvermogen tot 11 kW.

Open space interieurdesign

Het intelligente en royaal ontworpen ‘open space’ interieur biedt u meer vrijheid en ruimte voor alles wat voor u belangrijk is. Blikvanger is het elektrische panoramadak. Het getinte glas zorgt voor aangename temperaturen. Het zonnescherm, dat u bijvoorbeeld heel comfortabel met uw stem kunt bedienen, beschut u tegen de felle zon. Het enige wat u moet doen, is “Hello ID., toon me de sterren” zeggen en het zonnescherm gaat open.

Houdt u op het juiste spoor

Met de optionele Travel Assist hebt u een bijzonder nuttige rijassistent aan boord. De Travel Assist kan de rijstrook, de afstand tot de voorligger en de door u ingestelde maximumsnelheid aanhouden. Hij maakt daarbij onder andere gebruik van de adaptieve rijstrookgeleiding. Het voertuig wordt hier actief in het midden van de rijstrook gehouden. De Travel Assist past zich aan uw rijstijl aan en kan ook verder naar links of rechts rijden op de eigen rijstrook in plaats van precies in het midden.

Over-the-air updates

Regelmatige updates verhogen de functionaliteit van de digitale systemen in uw Volkswagen ID.5. Dankzij over-the-air updates kan hij ze bijvoorbeeld ’s nachts volledig automatisch bijwerken zodra u de update op uw infotainmentsysteem bevestigt. Op die manier is uw ID.5 up-to-date en wordt u regelmatig voorzien van nieuwe functies in uw voertuig.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten

  • Een ruim en licht interieur
  • Sportievere styling dan de ID.4
  • Over-the-air updates zorgen voor een steeds betere auto 

Minpunten

  • One-pedal Driving nog niet beschikbaar
  • Geen frunk

Conclusie


De ID.5 is het sportievere broertje van de succesvolle ID.4 maar behoudt het ruimtegevoel van die wagen. Het is de ideale wagen voor mensen die zorgeloos kilometers willen afleggen maar ook een auto willen met een dynamische look. De over-the-air updates zorgen er dan weer voor dat de auto steeds de laatste software heeft en zo enkel beter kan worden.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

ID.5 Pro
520 km — 77 kWh — 10,4 sec 0 – 100 — 174 pk (128 kW)

ID.5 Pro Performance
482 km — 77 kWh — 8,5 sec 0 – 100 — 204 pk (150 kW)

ID.5 GTX 4Motion
469 km — 77 kWh — 6,3 sec 0 – 100 — 204 pk (150 kW)

Vind alle info over deze wagen op de website van Volkswagen België.

Ga naar Volkswagen.be  

 

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse