WAT JE MOET WETEN OVER DE MG MARVEL R

Futuristische expressie.

Dit nieuwe model, de MG Marvel R, is een ruime, luxueuze en compacte SUV. Gemaakt voor Europese automobilisten die design, luxe en prestaties waarderen en onderdeel van onze tweede generatie 100% elektrische auto’s. Met een vloeiend, sportief design combineert de MG Marvel R een royaal interieur met een futuristisch exterieur. En dankzij de hoogste veiligheidsklasse, geen uitstoot en het uitzonderlijke bereik, heeft u ook nog eens een elektrische auto die anders is dan alle andere. Welkom aan boord.

Tweetraps-transmissie

De motor op de achteras wordt gekoppeld aan een transmissie met twee versnellingen. Hierdoor kan de transmissie bij hogere snelheden naar een tweede versnelling schakelen om de energie-efficiëntie te verbeteren.

19,4"-touchscreen

Het volledige scherm is gemaakt van Corning Gorilla-glas met virtuele en fysieke knoppen op het scherm voor een veiligere en efficiëntere bediening.

Geïntegreerde matrix-koplamp

Het algehele design is geinspireerd door ruimtevaartschepen, met twee geïntegreerde lichtbanden en rechthoekige modules. Het hoofdlicht heeft een volledig nieuwe indelingsvorm met sub-verlichting.

Airco met warmtepomp

In vergelijking met een conventionele airconditioning, kan de warmtepomp de energie-efficiëntie met wel 50% verbeteren, waardoor u tijdens het winterseizoen met een warm gevoel in de auto kunt rijden.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Een heel eigen exterieur en interieur design
  • Veel ruimte op de achterbank
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Minpunten
  • Het touchscreen is te groot en was idealiter iets hoger op het dashboard geplaatst
  • Kofferruimte aan de kleine kant
  • Wanneer de wagen wordt uitgeschakeld gaat de bestuurdersstoel naar achteren, wat vervelend kan zijn wanneer iemand achter je zit.
Conclusie

Hij heeft een paar grote tekortkomingen met de autonome rijhulpsystemen die we graag opgelost zouden zien met een software-update en we zijn geen liefhebber van het enorme scherm, maar ik weet zeker dat de liefde (of op zijn minst de acceptatie) met de tijd zou komen. Het is een supercomfortabele auto om in te rijden of gereden te worden, het zicht rondom is geweldig en hij is bijzonder stil. Kostentechnisch is het een grote stap ten opzichte van de ZS om eerlijk te zijn, maar de kwaliteitswinst hier, evenals de binnenruimte, rechtvaardigt dat zeker.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

Marvel R
402 km — 65 kWh — 7,9 sec 0 – 100 — 179 pk (132 kW)

Marvel R Performance
370 km — 65 kWh — 4,9 sec 0 – 100 — 288 pk (212 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse