SSANGYONG

KORANDO E-MOTION

WAT JE MOET WETEN OVER DE SSANGYONG KORANDO E-MOTION

All-in SUV, zero emissies.

Deze Korando e-Motion heeft alle kwaliteiten van de originele Korando. Hij combineert kenmerken van een terreinwagen met de voordelen van een klassieke personenwagen, voor een goede balans tussen praktische bruikbaarheid en comfort. Met één verschil dat meteen in het oog springt. De Korando e-Motion is 100% elektrisch.

Opladen wanneer het je past

Als de batterij van de Korando e-Motion leeg is, duurt het niet langer dan elf uur om ze weer volledig op te laden. Via een ultrasnelle DC-oplader is je batterij al na zo’n 33 minuten voor 80% opgeladen.

Uitgekiend ruimtegebruik

Of je nu vertrekt voor een lange roadtrip of voor een weekendje aan zee met het hele gezin: met maar liefst 551 liter kofferinhoud speelt de Korando e-Motion moeiteloos in op wat je nodig hebt.

Welkom aan boord

De cockpit van de Korando e-Motion koppelt high-tech aan welbehagen. Het volledig digitale 12.3” instrumentencluster toont je de info die ook te zien is op het grote centrale scherm.

E-motioneel design

Blauw is bij uitstek de kleur van schone energie. De Korando e-Motion herken je meteen aan de discrete blauwe accenten en de speciale aerodynamische velgen. Stijlkenmerken van de eigenzinnige neus keren terug op de achterzijde.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Bouwkwaliteit
  • Praktische functionaliteit
  • Verfijndheid
Minpunten
  • Uitstraling
  • Rijgedrag
  • Rijbereik
Conclusie

Het lichte gebrek aan actieradius betekent dat de Korando e-Motion niet meteen naar de top van de klasse zal gaan, maar het is een waardige concurrent voor andere elektrische budgetauto’s en dat is een echte stap voorwaarts voor een merk als SsangYong. Hij is misschien niet bijzonder uitmuntend op één bepaald gebied, maar de e-Motion scoort solide over de hele lijn. Als de prijs zo laag blijft als verwacht, zal de e-Motion een ruime, verfijnde en portemonneevriendelijke gezinsauto zijn die perfect is voor het school- of woon-werkverkeer – een ideale tweede auto.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

Korando e-Motion
339 km — 56 kWh — 8,5 sec 0 – 100 — 190 pk (140 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse