info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE VOLKSWAGEN ID.4

Ondersteunt, connecteert en opent nieuwe mogelijkheden

De nieuwe Volkswagen ID.4 combineert het beste van twee werelden: de veelzijdigheid van een SUV en de duurzame prestatie van een elektrisch voertuig. Voor zij die het allemaal willen, zonder enig compromis. De ID.4 is al op het eerste zicht te herkennen als een vooruitstrevende SUV. Mogelijk gemaakt door ingenieurs en designers die durven te geloven in de kracht van grote ideeën en nieuwe paden durven te betreden.

U wordt persoonlijk begroet

De nieuwe ID.4 kan u herkennen. Zodra u het voertuig nadert en met uw autosleutel verbinding maakt met het sleutelloze sluit- en startsysteem Keyless Access, lichten de optionele IQ.LIGHT – Matrix-ledkoplampen op bij wijze van begroeting. Dankzij de Leaving Home- en Coming Home-functie wordt uw weg naar het voertuig en naar de voordeur extra verlicht.

Kijk vooruit

In de Volkswagen ID.4 ziet u in één oogwenk wat belangrijk is. Het optionele Augmented-Reality-head-updisplay projecteert belangrijke informatie rechtstreeks in uw gezichtsveld op de voorruit. Dankzij de Augmented Reality-technologie ziet u de navigatie-informatie over de rijweg precies daar waar u langskomt of moet afslaan. Zo bereikt u ontspannen uw bestemming zonder dat u uw blik van de weg moet afwenden.

Begroet uw ID.4 met "Hello"

Laat u tijdens het rijden niet afleiden door knoppen of schakelaars. Houd uw blik op de baan gericht en rijd heel eenvoudig met behulp van de intuïtieve spraakbediening: bedien zo het audiosysteem, het optionele navigatiesysteem of uw telefoon. Zeg gewoon “Hello ID.” – en het systeem begrijpt u.

Welkom in de Open Space

Het interieur van de nieuwe ID.4 is zo intelligent en ruim ontworpen dat het u en uw gezin een indrukwekkend ruimtegevoel geeft. Dat merkt u al bij het instappen: veel beenruimte, een variabel configureerbare middenconsole en gemakkelijke stoelen, indien gewenst met elektrische instelmogelijkheden en een geheugenfunctie.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Een ruim interieur
  • Ruime en functionele bagageruimte
  • Een functionele Climate Control Systeem
Minpunten
  • One-pedal Driving niet beschikbaar
  • Geen frunk
  • Heel veel plastic in het interieur
Conclusie

Het remmen van de Volkswagen ID.4 voelt verfijnd aan in vergelijking met de hardheid en slordigheid van het remmen in de Ford Mustang Mach-E, dit komt omdat de ID.4 is uitgerust met trommelremmen achter in tegenstelling tot de meer corrosiegevoelige schijfremmen, wat een geweldig effect geeft. De ID.4 laat zijn concurrenten achter zich en biedt een ruim gevoel voor zijn afmetingen. Er is veel meer ruimte beschikbaar voorin en achterin de auto, evenals meer hoofdruimte, en ook de laadruimte van de ID.4 is ruim voor zijn totale lengte, met de neerklapbare achterbank die nog meer opbergruimte biedt.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

ID.4 Pro
520 km — 77 kWh — 10,4 sec 0 – 100 — 174 pk (128 kW)

ID.4 Pro Performance
482 km — 77 kWh — 8,5 sec 0 – 100 — 204 pk (150 kW)

ID.4 GTX
482 km — 77 kWh — 6,2 sec 0 – 100 — 204 pk (150 kW)

Vind alle info over deze wagen op de website van Volkswagen België.

Ga naar Volkswagen.be  

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse