info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE HYUNDAI IONIQ 5

De schoonheid van elektrische innovatie.

De mooie en geavanceerde IONIQ 5 verandert de manier waarop mensen naar elektrische wagens kijken. Met het vernieuwende design van een conceptauto en een verbluffende verzameling intelligente technologieën brengt hij je nog verder, dankzij snellere laadbeurten en een strakkere stijl. Met zijn rijgedrag en zijn 800V-batterij om ultrasnel op te laden levert deze elektrische SUV sensationele prestaties. Daarvoor steunt hij op een nieuw platform waarmee de elektrische auto een heuse technologische mijlpaal bereikt in de expansie van de EV.

Ruimte

De IONIQ 5 heeft een wielbasis van drie meter, wat resulteert in uitstekende proporties en een ongezien plaatsaanbod. En door al die ruimte optimaal te benutten hebben ze een reeks slimme comfortfuncties gecreëerd voor jou en je passagiers zoals een verplaatsbare middenconsole en volledig neerklapbare comfortzetels.

Instrumentenbord

Het volledig digitale 12,25″-instrumentenbord geeft essentiële informatie zoals de snelheid en batterijlaadstatus weer waar je die het best ziet: vooraan en in het midden. Het geeft je ook eenvoudig toegang tot alle connectiviteits- en klimaatfuncties. Alle bedieningselementen zijn van het aanraakgevoelige type, voor een zuivere, moderne look. 

hyundai ioniq

De snelheid van een ultrasnelle laadbeurt

Het 800V-batterijsysteem van de IONIQ 5 kan in 5 minuten 100 kilometer aan rijbereik toevoegen. Het ondersteunt opladen met maximaal 220 kW aan een ultrasnel gelijkstroomstation – opladen van 10 tot 80 procent in 18 minuten.

Laad op vanuit de auto

Met de Vehicle-to-Load-technologie (V2L) van de IONIQ 5 kun je elk apparaat van stroom voorzien of elektrische apparatuur tot 3,6 kW opladen met de 230V-stekker aan boord. En dankzij de omvormer die in de bidirectionele laadpoort schuift, kan de auto tot 3,6 kW stroom leveren aan diverse toestellen, zelfs wanneer hij uit staat.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten

  • Uniek exterieur en interieur design
  • Snelladen tot 220 kW
  • Rijkelijke standaard uitrusting
  • Zeer ruimtelijk voor passagiers
Minpunten
  • Geen ruitenwisser aan de achterkant
  • Frunk en kofferruimte zijn aan de kleine kant, vergeleken met andere wagens in het segment
  • Geen SUV zoals Hyundai beweert
Conclusie

Als je op zoek bent naar een elektrische auto, dan is dit model een goede all-round optie. Hij biedt voldoende ruimte voor gezinnen, maar het design en de technische voorzieningen aan boord maken hem uitnodigend voor vrijwel iedereen. Zelfs in zijn basisuitrusting is de Hyundai IONIQ 5 goed uitgerust. Maar als je meer uitgeeft aan de opties, krijg je een EV die technisch gezien helemaal in zijn nopjes is.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

IONIQ 5 Standard Range – 2WD
384 km — 58 kWh — 8,5 sec 0 – 100 — 170 pk (125 kW)

IONIQ 5 Long Range – 2WD
481 km — 72,6 kWh — 7,4 sec 0 – 100 — 218 pk (160 kW)

IONIQ 5 Long Range – AWD
460 km — 72,6 kWh — 5,2 sec 0 – 100 — 305 pk (225 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse