Volvo C40 Recharge Twin Ultimate

Volvo C40 Recharge huren

Verhuurtijd prijs per maand
12 maanden € 1.000
6 maanden € 1.050
1 maand € 1.100

Volvo C40 Recharge Ultimate – 4WD – Comfortzetels

Bij Move2Green verkopen wij jonge occasie auto’s van 1ste eigenaars.
Wij verkopen auto’s uit ex leasing or renting en enkel auto’s met 100% service en directe
ERKEND MERK GARAGE in jouw buurt GARANTIE.
Elke auto heeft een duidelijk oorsprong en historiek, geen schade historiek.
100% tevredenheid garantie !!!
niet gevonden wat je zoekt ???

  • Wij doen al het redelijke om ervoor te zorgen dat de op deze Website weergegeven informatie zo volledig, correct, precies en up-to-date mogelijk is.
  • Wij kunnen echter niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten of onvolkomenheden, eventueel verlies of eventuele schade die het gevolg zijn van het gebruik van deze informatie.
  • Mocht de weergegeven informatie fouten bevatten, dan engageren wij er ons toe om die binnen een redelijke termijn aan te passen zodra wij van dergelijke onvolkomenheden op de hoogte werden gebracht.
  • laagste prijs garantie is onderworpen en specefieke voorwaarden & enkel van toepassing voor prijzen en aanbiedingen binnen BELGIE !!
  • na melding van gelijke lagere prijzen , gaan wij eerst onderzoeken of deze voorwaarden weldegelijk zijn voldaan incl optie’s en gelijken aan de advertentie ,
  • pas dan zullen wij ons verplichtvoelen de prijzen aan te passen.
  • bij km weergave zit een marge van 3000 km hoger of lager die wij beschouwen als gelijken .
  • registratie datum moet gelijklopen en of een afwijken verdragen van minder of meer dan 3 maand !!!
  • de laagste prijs garantie telt enkel voor aanbieders die een Proffesioneel actief zijn in de sector & een fysieke vestiging hebben incl website met adres in Belgie !!
  • elke melding van lagere prijs garantie is van toepassing tot de ondertekening van de bestelbon , pas daarna vervalt de gegarandeerde prijs garantie.

Neem gerust contact voor meer info of type auto wat je zoekt: info@move2green.be of +32498546506

Meer over de Volvo C40 Recharge:

 

Ontdek deze volledig elektrische crossover met een ledervrij interieur.
Maak kennis met de 100% elektrische crossover van Volvo. In de stad of op de snelweg behoudt u met slechts één pedaal comfortabel de controle. Dankzij de snelle, soepele acceleratie van de C40 Recharge beleeft u keer op keer opwindende sensaties. Google Assistant, Google Maps en Google Play zijn perfect geïntegreerd voor een uniek gebruiksgemak en verbonden rijervaring. Zeg gewoon ‘Hey Google’ en u bent vertrokken!

Blijf up to date
De C40 Recharge ontvangt automatisch over-the-air updates. Zo wordt uw wagen dus steeds beter en blijft hij up-to-date. Dat is pas genieten!

Naadloze connectiviteit
Dankzij de naadloze integratie van Google Maps in de C40 Recharge, realtimeverkeersinformatie en automatische herberekening van de route bereikt u moeiteloos uw bestemming.

Voel de kracht van muziek
Het systeem heeft een digitale versterker van 600 W en 13 hifi-luidsprekers, waaronder een subwoofer met luchtventilatie.

Digital Services
Het standaard vaste panoramadak heeft gelaagd getint glas dat efficiënt beschermt tegen fel zonlicht en uv-stralen. Bovendien blijft de temperatuur aangenaam.

Conclusie
Geen gedoe meer – Volvo is duidelijk voorstander van een volledig elektrische toekomst. Een Volvo C40 Recharge huren brengt je in contact met de volgende stap op weg naar een gamma dat volgens Volvo tegen 2030 uitsluitend elektrisch zal zijn. De C40 Recharge brengt een gedurfde nieuwe stijl, niet alleen voor Volvo, maar ook voor het segment van de compacte luxe EV’s. Door het gebruik van innovatieve interieurmaterialen en een krachtige gebruikersinterface zou hij zich ook moeten onderscheiden van de massa.

Details

Type Ultimate 4WD
Kilometerstand 2.618 km
Kleur Fjord blue (blauw)
Transmissie Automatisch
Carrosserie
Motor Vierwielaandrijving
Actieradius 438 km

Specificaties

Jaar 2021
Merk Volvo
Model C40 Recharge Twin
Type Ultimate 4WD
Zitplaatsen 5
Deuren 5
Versnellingsbak Automatisch
Brandstof Elektrisch
Actieradius 438
Lengte (m) 4,44
Breedte (m) 1,87
Hoogte (m) 1,60
0-100 km/u 4,9
Topsnelheid (km/u) 180
Aandrijving Vierwielaandrijving
Vermogen (Pk) 408
Vermogen (Kw) 300