Volkswagen e-Up!

Volkswagen e-Up huren:

Verhuurtijd prijs per maand
12 maanden € 820
6 maanden € 780
1 maand € 730

Volkswagen e-Up kopen:

Bij Move2Green verkopen wij jonge occasie auto’s van 1ste eigenaars.
Wij verkopen auto’s uit ex leasing or renting en enkel auto’s met 100% service en directe
ERKEND MERK GARAGE in jouw buurt GARANTIE.
Elke auto heeft een duidelijk oorsprong en historiek, geen schade historiek.
100% tevredenheid garantie !!!
niet gevonden wat je zoekt ???

  • Wij doen al het redelijke om ervoor te zorgen dat de op deze Website weergegeven informatie zo volledig, correct, precies en up-to-date mogelijk is.
  • Wij kunnen echter niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten of onvolkomenheden, eventueel verlies of eventuele schade die het gevolg zijn van het gebruik van deze informatie.
  • Mocht de weergegeven informatie fouten bevatten, dan engageren wij er ons toe om die binnen een redelijke termijn aan te passen zodra wij van dergelijke onvolkomenheden op de hoogte werden gebracht.
  • laagste prijs garantie is onderworpen en specefieke voorwaarden & enkel van toepassing voor prijzen en aanbiedingen binnen BELGIE !!
  • na melding van gelijke lagere prijzen , gaan wij eerst onderzoeken of deze voorwaarden weldegelijk zijn voldaan incl optie’s en gelijken aan de advertentie ,
  • pas dan zullen wij ons verplichtvoelen de prijzen aan te passen.
  • bij km weergave zit een marge van 3000 km hoger of lager die wij beschouwen als gelijken .
  • registratie datum moet gelijklopen en of een afwijken verdragen van minder of meer dan 3 maand !!!
  • de laagste prijs garantie telt enkel voor aanbieders die een Proffesioneel actief zijn in de sector & een fysieke vestiging hebben incl website met adres in Belgie !!
  • elke melding van lagere prijs garantie is van toepassing tot de ondertekening van de bestelbon , pas daarna vervalt de gegarandeerde prijs garantie.

Neem gerust contact voor meer info of type auto wat je zoekt: info@move2green.be of +32498546506

Meer over de VW e-Up!

De kleinste Volkswagen. Groots met ruimte.
De Volkswagen e-Up huren biedt je een compacte auto vol grootse ideeën. Klein, en toch één van de ruimste en kleurrijkste in z’n klasse. Dankzij de compacte elektrische aandrijving biedt de auto plaats aan vier volwassenen én hun bagage. Nog een pluspunt aan de up! is de integratie met je smartphone, zodat je altijd en overal connected bent.

Dit is de up!
Een stadsauto in hart en nieren, zonder bang te zijn voor een flinke autovakantie. Helemaal naar je eigen smaak aan te passen, zowel vanbinnnen als vanbuiten. Ervaar zijn volwassen rijgedrag en verrassende ruimte zelf.

Een interieur waar je happy van wordt
Hoe jouw up! eruit komt te zien, bepaal je helemaal zelf. Het exterieur, maar zeker ook het interieur is namelijk helemaal te personaliseren. Van bekleding tot dashboard, zodat je altijd met een glimlach de weg op gaat.

Slim in elk aspect
De up! is niet alleen slim in zijn ruimte, maar ook in zijn functies. Je gebruikt gewoon je smartphone als navigatie- en multimediasysteem. Download de Maps & More app, zet je telefoon in de standaard en laat hem één worden met je auto.

Meer ruimte dan je denkt
Vanbuiten oogt de up! misschien klein, maar vanbinnen is hij verrassend groot. Dat komt doordat de voor- en achteras extra ver van elkaar staan. Zo gaat er minder ruimte verloren aan de “moetjes”, en blijft er meer ruimte over voor jou.

Details

Kilometerstand 16.000 km
Kleur Teal blue (blauw)
Transmissie Automatisch
Carrosserie
Motor Voorwiel
Actieradius 260 km

Specificaties

Jaar 2010
Merk Volkswagen
Model e-Up!
Zitplaatsen 4
Deuren 5
Versnellingsbak Automatisch
Brandstof Elektrisch
Actieradius 260
Lengte (m) 3,60
Breedte (m) 1,65
Hoogte (m) 1,49
0-100 km/u 11,9
Topsnelheid (km/u) 130
Aandrijving Voorwiel
Vermogen (Pk) 83
Vermogen (Kw) 61