info@move2green.be 0498 54 65 06

Tesla Model Y Dual Motor

Tesla Model Y Dual Motor huren

Verhuurtijd Prijs per maand
12 maanden € 1.149
6 maanden € 1.199
1 maand € 1.249

Tesla Model Y Dual Motor kopen

Bij Move2Green verkopen wij jonge occasie auto’s van 1ste eigenaars.
Wij verkopen auto’s uit ex leasing or renting en enkel auto’s met 100% service en directe
ERKEND MERK GARAGE in jouw buurt GARANTIE.
Elke auto heeft een duidelijk oorsprong en historiek, geen schade historiek.
100% tevredenheid garantie !!!
niet gevonden wat je zoekt ???

  • Wij doen al het redelijke om ervoor te zorgen dat de op deze Website weergegeven informatie zo volledig, correct, precies en up-to-date mogelijk is.
  • Wij kunnen echter niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten of onvolkomenheden, eventueel verlies of eventuele schade die het gevolg zijn van het gebruik van deze informatie.
  • Mocht de weergegeven informatie fouten bevatten, dan engageren wij er ons toe om die binnen een redelijke termijn aan te passen zodra wij van dergelijke onvolkomenheden op de hoogte werden gebracht.
  • laagste prijs garantie is onderworpen en specifieke voorwaarden & enkel van toepassing voor prijzen en aanbiedingen binnen BELGIE !!
  • na melding van gelijke lagere prijzen , gaan wij eerst onderzoeken of deze voorwaarden weldegelijk zijn voldaan incl opties en gelijken aan de advertentie ,
  • pas dan zullen wij ons verplicht voelen de prijzen aan te passen.
  • bij km weergave zit een marge van 3000 km hoger of lager die wij beschouwen als gelijken .
  • registratie datum moet gelijklopen en of een afwijken verdragen van minder of meer dan 3 maand !!!
  • de laagste prijs garantie telt enkel voor aanbieders die een Professioneel actief zijn in de sector & een fysieke vestiging hebben incl website met adres in België !!
  • elke melding van lagere prijs garantie is van toepassing tot de ondertekening van de bestelbon , pas daarna vervalt de gegarandeerde prijs garantie.

Neem gerust contact voor meer info of type auto wat je zoekt: info@move2green.be of +32498546506

Meer over de Tesla Model Y:


Gemaakt voor veiligheid
Net als iedere andere Tesla is Model Y ontworpen om de veiligste in zijn klasse te zijn. Het lage zwaartepunt, de stijve carrosserieconstructie en ruime kreukelzones zorgen voor een ongeëvenaarde bescherming. Met een verhoogde zitpositie en laag dashboard heeft de bestuurder een uitstekend zicht op de weg. Het interieur van Tesla Model Y is eenvoudig en overzichtelijk, met een 15-inch touchscreen, Immersive Sound-systeem en een groot volledig glazen dak dat extra hoofdruimte en vrij zicht op de lucht biedt.

Opbergruimte
Model Y biedt maximale veelzijdigheid. Er is plaats voor vijf passagiers met bagage. De zitplaatsen op de tweede rij kunnen individueel of collectief worden ingeklapt. Zo maakt u extra ruimte vrij voor allerlei bagage zoals koffers, meubels en ski’s. De kofferbak bestaat uit twee compartimenten. Er wordt aangeraden om maximaal 40kg in het onderste compartiment en maximaal 130 kg in het bovenste compartiment in te laden.

All-wheel drive
Met de All-Wheel Drive van Tesla heb je een Dual Motor. Dit zijn eigenlijk twee onafhankelijke motoren die de voor- en achterwielen koppelen voor de beste prestaties. De tractie, stabiliteit en acceleratie worden op die manier geoptimaliseerd. Model Y kan van 0 naar 100 km/u in 3,7 seconden. Model Y is capabel om te rijden in regen, sneeuw en modder. Ook voor off-road is dit model uitermate geschikt.

Bereik
U hoeft niet meer te tanken, want Tesla Model Y is volledig elektrisch. U kunt de auto opladen bij ieder laadpunt of bij een Supercharger van het Tesla oplaadnetwerk. Er zijn wereldwijd al meer dan 35.000 Superchargers en er komen elke week weer nieuwe locaties bij. Het bereik van Model Y is tot wel 533 KM (WLTP) op één batterijlading. Bekijk hier welke laadpaal bij je past. Bij een Supercharger vergroot u het bereik in 15 minuten tot wel 241 KM.

De toekomst van het autorijden
De Enhanced Autopilot-functies voor veiligheid en comfort zijn bedoeld om u te helpen bij de meest vermoeiende aspecten van het autorijden. Zo helpt Tesla Model Y bij het wisselen van rijstrook en kunt u automatisch inparkeren. Er zijn camera’s gemonteerd boven de achterste kentekenplaat, in elke portierstel en op de voorruit boven de achteruitkijkspiegel. Daardoor wordt de Autopilot op effectieve wijze ondersteund.

15 inch display
Model Y is uitgerust met een touchscreen display. Hierop regelt u verschillende zaken in uw auto. Bekijk hoe hard u rijdt, wat de maximum snelheid is en het batterijpercentage van uw auto. Ook de navigatie en klimaatbeheersing gaan via de display. Via bluetooth kan er verbinding worden gemaakt met smartphones. Dan kunt u ook bellen of media afspelen via de Model Y display. 

Comfort bestuurder
Met het lage dashboard en de hoge bestuurdersstoel is het zicht op de weg uitstekend. Natuurlijk kan de positie van de stoel wel worden aangepast. Ook de positie van het stuurwiel en de buitenspiegels past u eenvoudig aan. Model Y slaat uw voorkeuren op als u een bestuurdersprofiel aanmaakt. Zo vindt u de afstemmingen eenvoudig terug.

Draadloos opladen
Onder de display, vindt u een geprofileerd antislip oppervlak. Hier kunnen twee telefoons tegelijk opladen. De middenconsole heeft een diepe opbergruimte met nog twee USB-C poorten. Verder zijn er twee bekerhouders en een gelaagd opbergoppervlak met een armsteun bovenop.

Dak van glas
Het verhoogde dak van glas biedt de passagiers een onbelemmerde ervaring. Het dak zorgt voor genoeg licht en een ruimtelijk gevoel. Infrarood- en UV-licht wordt geblokeerd. Zo heeft u geen last van extreme warmte en schitteringen. Ook met de zon recht op de auto.

Conclusie
Model Y is een van de weinige elektrische SUV’s binnen het bereik van de hogere middenklasse, en voor die prijs biedt hij een veel groter rijbereik, binnenruimte, laadcapaciteit en prestaties dan elke vergelijkbaar geprijsde concurrent. Naast het voertuig kan de waarde van over-the-air software-updates en het Supercharger-netwerk niet worden onderschat. Model Y is een uitstekende crossover en een nog betere elektrische auto. Hij bouwt met succes voort op de stijl, de actieradius, de technologie en de waarde van de Model 3 en brengt nieuwe functionaliteit naar kopers die het uiterlijk, de ruimte en de mogelijkheden van een SUV willen.

Details

Type Dual Motor
Kilometerstand 56.156 km
Kleur Deep blue (blauw)
Transmissie Automatisch
Carrosserie
Motor Vierwielaandrijving
Actieradius 565 km

Specificaties

Jaar 2021
Merk Tesla
Model Y
Type Dual Motor
Zitplaatsen 5
Deuren 5
Versnellingsbak Automatisch
Brandstof Elektrisch
Actieradius 565
Lengte (m) 4,75
Breedte (m) 1,92
Hoogte (m) 1,62
0-100 km/u 5,0
Topsnelheid (km/u) 217
Aandrijving Vierwielaandrijving
Vermogen (Pk) 441
Vermogen (Kw) 324

Koop of huur elektrische stockwagens tegen een scherpe prijs

Wanneer je in ons assortiment van elektrische stockwagens een kijkje neemt, merk je meteen dat wij jou de optie geven om de auto te kopen of huren. Ons autorentingsbedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in de renting van wagens, maar we bieden dus ook heel wat andere diensten aan. Op die manier willen we jou de kans geven om voor de groene formule te kiezen die het best bij jou en je budget past. Wie een bedrijfswagen wilt huren, doet dat bijvoorbeeld voor enkele maanden of net voor meerdere jaren. Wil je de elektrische stockwagen echter voor persoonlijk gebruik? Dan is het misschien beter om bijvoorbeeld de Polestar aan te kopen. De opties zijn haast eindeloos bij ons!

Bereken je voordeel en kies voor de formule die bij jou past

Om te weten of je het best een van onze elektrische stockwagens koopt of huurt, bereken je het voordeel eenvoudig dankzij ons formulier. Dat zoekt voor jou uit wat de voordeligste optie is. Als je bijvoorbeeld meerdere elektrische wagens wilt om je wagenpark groener te maken, zal je namelijk andere resultaten bekomen dan wanneer je voor persoonlijk gebruik een wagen zoekt. Bel ons voor meer informatie over de stockwagens op het nummer 0498/54.65.06.