info@move2green.be 0498 54 65 06

Tesla Model 3 huren

Home » Tesla Model 3 huren

De elegante Tesla Model 3 kan je bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem huren. Met het fraaie design geniet je van een luxueus rijcomfort en een hoge veiligheid. Tesla maakt hun wagens met het oog op veiligheid. Dat uit zich bij Model 3 in zijn stevige constructie die een maximale sterkte biedt over het gehele voertuig, het lage zwaartepunt dat het risico op over de kop slaan vermindert en een impactbescherming die verwerkt is in de motor.

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

tesla_3

Het vooraanstaande Tesla Model 3 huren bij ons

Tesla is het vooraanstaande merk in elektrische wagens. De Tesla Model 3 die je bij ons kan huren, is een van de modellen die volledig elektrisch rijdt. Het onderscheidt zich van andere voertuigen door zijn dual-motor. Hierbij heeft elke motor maar één bewegend onderdeel. Dat zorgt voor een maximale duurzaamheid, doordat het onderhoud tot een minimum beperkt wordt. Het interieur van het Model 3 is gebouwd rondom de bestuurder en is uniek in zijn ontwerp. Je voelt de ruimtelijkheid van het Model 3 op iedere zitplaats met het glazen dak dat zich uitstrekt van de voorkant naar de achterkant. De Tesla Model 3 is een pareltje onder de Tesla’s die je bij ons kan huren. Ook de Tesla Model Y is een geliefd model dat de eigenheid van Tesla sterk uitstraalt.

Ervaar waar het Model 3 voor staat

Als specialist in elektrische voertuigen kunnen we je de Tesla Model 3 alleen maar aanraden, zeker wanneer je houdt van veiligheid in een stijlvol omhulsel. Je kan overal, thuis én onderweg, het Model 3 opladen dankzij diens universele oplaadpunten, bijvoorbeeld met een Alfen-laadpaal. Kom bij ons langs om jouw Tesla Model 3 te huren en ervaar zelf waar Tesla voor staat. Contacteer ons voor meer informatie door te bellen naar het nummer 0498/54.65.06.