Tesla Model 3 huren

Home » Tesla Model 3 huren

De elegante Tesla Model 3 huren, kan je bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem, nabij Aalst. Met hun fraaie design geniet je van een luxueus rijcomfort en een hoge veiligheid. Tesla maakt hun wagens met het oog op veiligheid. Dit uit zich bij Model 3 in zijn stijve constructie die een maximale sterkte heeft over het gehele voertuig, het lage zwaartepunt dat het risico op over de kop slaan vermindert en een impact-bescherming die verwerkt is in de motor.

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

tesla_3

Het vooraanstaande Tesla Model 3 huren bij ons

Tesla is het vooraanstaande merk in elektrische wagens. De Tesla Model 3 die je bij ons huurt, is één van de modellen die Tesla ontworpen heeft die volledig elektrisch rijdt. Hij onderscheidt zich van andere voertuigen met zijn dual-motor. Hierbij heeft elke motor maar één bewegend onderdeel. Dit zorgt voor een maximale duurzaamheid, doordat het onderhoud tot een minimum beperkt wordt. Het interieur van het Model 3 is gebouwd rondom de bestuurder en is uniek in zijn ontwerp. Je voelt de ruimtelijkheid van dit model op iedere zitplaats met het volledig glazen dak dat zich uitstrekt van de voorkant naar de achterkant. De Tesla Model 3 is een pareltje onder de Tesla’s die je bij ons huurt. Ook de Tesla Model Y is een geliefd model dat de eigenheid van Tesla sterk uitstraalt.

Ervaar waar Tesla voor staat

Als specialist in elektrische voertuigen kunnen we je de Tesla Model 3 alleen maar aanraden wanneer je houdt van veiligheid in een stijlvol omhulsel. Je kan thuis én onderweg overal je wagen opladen met universele oplaadpunten, bijvoorbeeld met een Alfen-laadpaal. Kom bij ons langs om jouw Tesla Model 3 te huren en ervaar zelf waar Tesla voor staat. Contacteer ons voor meer informatie door te bellen naar het nummer 0498/54.65.06 of door een e-mail te sturen naar info@move2green.be.