info@move2green.be 0498 54 65 06

Tesla Model X Plaid

Tesla Model X Plaid huren

Ontdek onze review over de waanzinnige Tesla Model X Plaid op https://youtu.be/FVrvvu-3ViY
Neem gerust contact op voor meer info of type auto wat je zoekt: info@move2green.be of +32498546506

Nog sneller dan Ludicrous

De vernieuwde Tesla Model X biedt een enorm ruim interieur in een futuristisch pakket. Met de laagste luchtweerstandscoëfficiënt van alle SUV’s is de Model X gebouwd voor snelheid en bereik. Voeg daaraan een geavanceerde Autopilot toe en de Model X is klaar voor vele zorgeloze kilometers. Met de meeste opbergruimte en trekcapaciteit van elke elektrische SUV, en plaats voor maximaal zeven volwassenen, levert Model X maximale functionaliteit. De voordeuren gaan automatisch open en dicht, Falcon Wing-deuren zorgen voor gemakkelijker laden en met een standaard trekhaak kunt u uw spullen overal mee naartoe nemen. Als Plaid kent deze Tesla Model X Plaid geen gelijke.

Focus op het rijden

Details

Type Plaid
Kilometerstand 1.000 km
Kleur Midnight Silver Metallic (Grijs)
Transmissie Automatisch
Carrosserie
Motor Elektrisch (triple motor)
Actieradius 543 km

Specificaties

Jaar 2022
Merk Tesla
Model X
Type Plaid
Zitplaatsen 6
Deuren 5
Versnellingsbak Automatisch
Brandstof Elektrisch
Actieradius 543
Lengte (m) 5,04
Breedte (m) 2,00
Hoogte (m) 1,68
0-100 km/u 2.6
Topsnelheid (km/u) 262
Aandrijving Elektrisch (triple motor)
Vermogen (Pk) 1020
Vermogen (Kw) 750

Koop of huur elektrische stockwagens tegen een scherpe prijs

Wanneer je in ons assortiment van elektrische stockwagens een kijkje neemt, merk je meteen dat wij jou de optie geven om de auto te kopen of huren. Ons autorentingsbedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in de renting van wagens, maar we bieden dus ook heel wat andere diensten aan. Op die manier willen we jou de kans geven om voor de groene formule te kiezen die het best bij jou en je budget past. Wie een bedrijfswagen wilt huren, doet dat bijvoorbeeld voor enkele maanden of net voor meerdere jaren. Wil je de elektrische stockwagen echter voor persoonlijk gebruik? Dan is het misschien beter om bijvoorbeeld de Polestar aan te kopen. De opties zijn haast eindeloos bij ons!

Bereken je voordeel en kies voor de formule die bij jou past

Om te weten of je het best een van onze elektrische stockwagens koopt of huurt, bereken je het voordeel eenvoudig dankzij ons formulier. Dat zoekt voor jou uit wat de voordeligste optie is. Als je bijvoorbeeld meerdere elektrische wagens wilt om je wagenpark groener te maken, zal je namelijk andere resultaten bekomen dan wanneer je voor persoonlijk gebruik een wagen zoekt. Bel ons voor meer informatie over de stockwagens op het nummer 0498/54.65.06.