info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE OPEL ZAFIRA-E LIFE

De e-volutie van de woonkamer op wielen.

De Zafira-e Life is de e-volutie van de woonkamer op wielen. Hij is nu verkrijgbaar met een volledig elektrische aandrijving voor een nog vlottere en stillere luxerit voor uw zakelijke passagiers. De nieuwe Zafira-e Life is een premium wagen met maximale efficiëntie. Flexibiliteit en gebruiksgemak van topklasse, zowel in het interieur als op de weg want emissievrij rijden betekent dat de Zafira-e Life toegang heeft tot elk stadscentrum!

Stille kracht

De Zafira-e Life is verkrijgbaar in 2 verschillende lengtes. Elke versie biedt een ideale balans tussen relatief compacte buitenafmetingen en een ruim, uiterst flexibel interieur. Ze zijn alle drie minder dan 1,9 meter hoog – ideaal voor ondergrondse parkeergarages.

Interieur

De Zafira-e Life staat geheel in het teken van veelzijdigheid en comfort. Schuif de tweede en derde zetelrij vooruit of achteruit om extra beenruimte te creëren. Klap de zetels neer of verwijder ze wanneer u extra bagageruimte nodig hebt. Of plaats ze tegenover elkaar voor gezelligere reizen.

Elektrische schuifdeuren

Dubbele elektrische schuifdeuren1 creëren een brede opening aan beide kanten van de wagen, zodat passagiers veilig en gemakkelijk kunnen in- en uitstappen.

Toegang via de achterruit

Open de achterruit van de Zafira-e Life onafhankelijk van de achterklep zelf, om gemakkelijk kleine voorwerpen in de koffer te leggen, of wanneer er weinig plaats is.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Veel comfort opties
  • Plaats tot 9 personen
  • Erg praktische wagen
Minpunten
  • Beperkte ruimte voor een camionnette
  • Traag infotainment systeem
  • Geen frunk
Conclusie

De Opel Zafira-e Life is de MPV personenvervoer versie van de bestelwagen, en het is voornamelijk ontworpen voor de professionele chauffeurs markt. Dit betekent dat hij gericht is op chauffeurs, luchthavenvervoerders en taxibedrijven die een voertuig willen met het comfort en de rijeigenschappen van een auto, een vleugje luxe en uitzonderlijke praktische bruikbaarheid.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

Zafira-e Life L2/L3 – 50 kWh
230 km — 45 kWh — 12,1 sec 0 – 100 — 136 pk (100 kW)

Zafira-e Life L2/L3 – 75 kWh
330 km — 65 kWh — 13,3 sec 0 – 100 — 136 pk (100 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse