info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE VOLKSWAGEN ID.BUZZ

Het icoon van de toekomst.

Met de volledig elektrische ID. Buzz brengt Volkswagen het iconische design terug op het voorplan. De modernste technologieën en een flexibel ruimteconcept zorgen voor mobiel comfort dat nieuwe normen stelt. Ze kregen een eenmalige kans om de legendarische Bulli van Volkswagen opnieuw uit te vinden. Met de ID. Buzz hebben ze die met beide handen gegrepen. Om zijn iconische design te updaten naar het tijdperk van de elektromobiliteit, hebben ze het laten bestuiven met het karakteristieke design-DNA van de ID.-modellen.

Design: revolutie in plaats van evolutie

Het vloeiende silhouet met zijn vlakke en langgerekte daklijn, die doorloopt tot achteraan, is een stijlbepalend kenmerk. Compacte proporties en een kleine draaicirkel zorgen alle dagen voor een groot gebruiksgemak.

Duurzaamheid: een groots idee tot in het kleinste detail

De ID. Buzz is van het begin af helemaal opnieuw uitgedacht: volledig elektrisch. En vooral: duurzaam – van een op de balans CO2-neutrale productie en levering tot en met het gebruik.

Ruimte en technologie: vrijheid en nog meer verbonden

Het ruime interieur van de ID. Buzz bevat enkele van onze meest geavanceerde technologieën. Met de ID. Buzz die over meer dan 30 rijhulpsystemen beschikt, zet Volkswagen een grote stap in de richting van semi-autonoom rijden.

De ID.Buzz Cargo

Met de ID.Buzz Cargo kunt u ook in uw beroep aan interessante kosten genieten van de voordelen van elektrische mobiliteit. Het laadruimteconcept dat geknipt is voor professionele eisen en veel ruimte biedt, is slechts één van zijn sterke punten.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Zeer stijlvol retro-design
  • Veel plaats
  • Zeer fijne wegligging
Minpunten
  • Grote afmetingen
  • Stijve ophanging
  • Geen frunk

Conclusie

Als u een elektrische MPV wilt, dan overtuigt de Volkswagen ID.Buzz u met zijn retro-stijl en praktische interieurindeling. Het is een grote machine, dus hij zal niet de langste actieradius van alle EV’s bieden, maar dat is een compromis dat je bereid moet zijn te maken als je een van de meest praktische EV’s op de markt wilt. De ruimte in de cabine is royaal. Voeg daar nog een fantastisch raffinement en een behoorlijk comfort aan toe (zij het op kleinere wielen) en de ID.Buzz lijkt klaar om een nieuwe standaard te creëren voor de ruime elektrische gezinswagen.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

ID.Buzz
420* km — 77 kWh — 10 sec 0 – 100 — 204 pk (150 kW)

* Verwachtte WLTP actieradius

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse