info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE MERCEDES EQV

EQV, dat is elektrisch rijden in luxueus comfort.

Elektrisch rijden wordt met de EQV naar een nieuw niveau getild. Jij en jouw medepassagiers nemen in de EQV plaats op ergonomische stoelen. Vervolgens start je met een “Hey Mercedes” de spraakbediening van jouw MBUX en bedient je zo moeiteloos veel functies van jouw voertuig. Door de speciaal voor de EQ-familie ontworpen designelementen krijgen het exterieur en het interieur van de EQV de progressieve uitstraling. Ook voor wat betreft de laadmogelijkheden is de EQV overtuigend flexibel: thuis via de Mercedes-Benz wallbox of via een contactdoos of onderweg aan openbare laadstations.

Zo veilig als je dat van een Mercedes gewend bent

In de EQV kan je je even veilig voelen als in elke andere Mercedes. Want de elektrisch aangedreven voertuigen ondergaan veeleisende voertuigtests en crashtests, zoals dat bij Mercedes-Benz altijd gebeurt. Ook de veiligheidsvoorzieningen, zoals assistentiesystemen, airbags en rijdynamieksystemen, zijn van het voorbeeldige niveau van Mercedes-Benz.

Aangename ruimte

De ergonomie en de kwaliteitsuitstraling van het moderne interieur met zijn eigenzinnige esthetiek zijn een toonbeeld voor Vans. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het nieuwe MBUX-mediadisplay met hoogwaardig glazen oppervlak, uit het aantrekkelijke design van de luchtuitstroomopeningen of uit het ruim bemeten sierelement. 

Geniet van revolutionair Infotainment

Met MBUX beschik je standaard over een multimediasysteem dat nagenoeg niets te wensen overlaat. Het modulair opgebouwde Infotainmentsysteem is intuïtief te bedienen, voor maar liefst 8 personen individualiseerbaar en uitbreidbaar: van de smartphone-integratie en de intelligente spraakbediening tot en met de Mercedes-Benz navigatie en de verkeersbordenassistent.

Garantie op minimaal 200.000 kilometer groen laden

Mercedes zorgt ervoor dat de hoeveelheid energie die benodigd is om 200.000 km met de EQV te rijden, door hernieuwbare bronnen wordt opgewekt en wordt toegevoegd aan het energienet. Deze positieve bijdrage wordt daarmee geleverd aan ons lokale klimaat.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten

  • Een goed uitziende MPV
  • Uitstekende bagageruimte, zelfs met 7 plekken
  • Een ruime wagen voor alle 7 passagiers

Minpunten

  • Topsnelheid van 160km/h
  • Hoge aanschafprijs 

Conclusie

De Mercedes EQV is een ruime wagen die goed uitkomt voor grote families, of mensen die veel mee moeten nemen voor het werk. Echter beginnen er betere alternatieven op de markt te komen die minder kosten. 

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

Mercedes EQV 300 Lang
305 km — 90 kWh — 12,1 sec 0 – 100 — 204 pk (150 kW)

Mercedes EQV 300 Extra Lang
305 km — 90 kWh — 12,1 sec 0 – 100 — 204 pk (150 kW)

Meer info

Vind alle info over deze wagen op de website van Mercedes Benz België.

Ga naar mercedes-benz.be  

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse