info@move2green.be 0498 54 65 06

Home » Tesla kopen

Een nieuwe of tweedehands Tesla kopen, dat doe je bij Move2Green. Onze onderneming in Sint-Lievens-Houtem is zeer uitgebreid en we hebben daarom altijd diverse modellen van dit bekende merk beschikbaar. Op die manier geniet je van een veilige elektrische auto die jou zonder problemen overal naartoe brengt. Lees verder en ontdek waarom je bij ons een Tesla moet kopen!

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

Volkswagen ID 5 elektrische wagen kopen huren shortrent EV

Welke modellen van Tesla kan je kopen?

Wanneer je op zoek bent naar een elektrische auto om te huren of kopen, is het belangrijk om onderstaande zaken te bepalen:

  • Hoeveel ruimte je nodig hebt
  • De hoogte van de instap
  • De actieradius

Als jij overweegt een Tesla te kopen, biedt Move2Green je de perfecte start. Een Tesla kopen betekent kiezen voor innovatie en duurzaamheid, zowel voor particuliere als zakelijke doeleinden. Een Tesla kopen zorgt voor een investering in de toekomst van mobiliteit, met een auto die staat voor krachtige prestaties. Overweeg je een Tesla te kopen, dan kies je niet alleen voor een milieuvriendelijke optie, maar ook voor een statement in technologie en design.

Bespreek de mogelijkheden voor de aankoop met ons

Wil je graag weten of een Tesla kopen de juiste stap is voor jou? Of ga je toch liever voor de renting van een wagen voor lange termijn? Kom bij ons langs en bespreek de mogelijkheden van aankoop of EV-verhuur met ons. Om een afspraak te maken kan je ons bellen op het nummer 0498/54.65.06. Vul ons contactformulier in als je nog vragen hebt voor een snel antwoord.