info@move2green.be 0498 54 65 06

Home » Tesla kopen

Bij Move2Green kan je zowel een nieuwe als tweedehands Tesla kopen. Onze onderneming in Sint-Lievens-Houtem is zeer uitgebreid en we hebben daarom altijd diverse modellen van dit bekende merk beschikbaar. Op die manier geniet je van een veilige elektrische auto die jou zonder problemen overal naartoe brengt.

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

Exterieur MG ZS EV

Welke modellen van Tesla kan je kopen

Wanneer je op zoek bent naar een elektrische auto om te huren of kopen, is het belangrijk om te weten hoeveel ruimte je nodig hebt. Wil jij graag een ruime wagen, waar je wel nog snel mee kan optrekken en comfortabel in kan zitten? Dan is de Tesla Model Y de ideale wagen om te kopen. Hierbij geniet je van een hogere instap en wat meer ruimte, maar geniet je ook nog steeds van het rijplezier dat je verwacht van een Tesla. Is de grootte niet van belang en wil je vooral een verre actieradius en goed kunnen optrekken? De Tesla Model 3 is in dat geval de wagen voor jou. Het is een echte voorloper in elektrisch rijden en daarom ook onmisbaar in ons aanbod.

Bespreek de mogelijkheden voor de aankoop met ons

Wil je graag weten of een Tesla kopen de juiste stap is voor jou? Of ga je toch liever voor de renting van een wagen voor lange termijn? Kom bij ons langs en bespreek de mogelijkheden met ons. Om een afspraak te maken kan je ons bellen op het nummer 0498/54.65.06. Vul ons contactformulier in als je nog vragen hebt voor een snel antwoord.