info@move2green.be 0498 54 65 06

Tim Janssen

Polestar 2

De klant

Naam : TIm Janssen

Beroep : Bedrijfsleider en oprichter Solcur

Wagen : Polestar 2 via Move2Green

Het verhaal

Dag Tim, kan je ons kort vertellen wie je bent, waar je vandaan komt en wat je doet?

Zeker. Ik ben Tim Jansens, oprichter van Solcur. Wij zijn actief in de recruitment sector en verbinden medische professionals met innovatieve bedrijven zodat duurzame connecties ontstaan. Alhoewel we nog maar kort bezig zijn, hebben we toch al een mooie lijst van zowel kleine als grotere klanten.

Vanwaar je interesse in elektrische wagen?

We zijn ervan overtuigd dat rijden op fossiele brandstof niet ‘sustainable’ is. Aangezien we maatschappelijk verantwoord willen ondernemen, hebben voor onze medewerkers de oefening gemaakt, ook fiscaal, en hebben besloten om enkel elektrische of hybride wagens te leasen. Zo rijden er medewerkers rond met een Volvo XC40, een Mercedes EQA, een Volkswagen ID4 en een BMW iX3. De Polestar 2 die we van Move2Green op korte termijn konden gebruiken, hadden we nodig omdat Polestar zelf niet snel genoeg kon leveren en we dringend een wagen nodig hadden.

Hoe ben je terechtgekomen bij Move2Green?

Ik kwam via Google op de website en heb dan meteen gebeld met Tim. Redelijk snel kwamen we dan tot een overeenkomst.

Hoe laden je werknemers hun wagen op.

We hebben laadpassen voor de werknemers. Sommigen hebben ook mogelijkheid tot laden thuis. En af en toe is er ook de mogelijkheid tot laden bij de klanten waar onze medewerkers op bezoek gaan. Maar dit is eerder een uitzondering.

Ben je tevreden van de dienstverlening van Move2Green? Geef gerust aan wat beter kan.

We zijn zeker tevreden maar omdat alles zo snel ging, hebben we Tim eigenlijk nooit echt gezien. Er was dus geen fysieke ontmoeting en daarom hadden we geen persoonlijke connectie. Maar we begrijpen uiteraard dat Tim niet overal kan zijn.

 Wat zie jij als voor- en nadelen aan elektrisch rijden?

De aankoopprijs voor een elektrische wagen blijft hoog, zeker voor een particulier. Daar is dus een taak weggelegd voor de overheid. Maar ikzelf vindt dat we in een overgangsfase zitten en zelfs al kunnen de kosten iets hoger zijn, dan nog vind ik het mijn taak als verantwoord ondernemer om groen te rijden. Het is ook een feit dat de actieradius beperkt is. Maar als je de bedrijfswagen ziet voor wat het is, namelijk een wagen of van en naar het werk mee te rijden en af en toe op bezoek te gaan bij klanten, dan valt dit reuze mee. Zeker als je op het bedrijf zelf kan laden. Kan je jezelf daarover zetten, dan heb je met een EV een rustige, stille wagen die goed is voor de natuur.

Interesse?

Denk je zelf om een elektrische wagen te kopen of huren? Neem dan snel contact met ons op. Tim zal je begeleiden bij iedere stap zodat je de perfecte wagen hebt die past bij je noden en je budget. Wij specialiseren in korte termijn verhuur en kunnen ook instaan voor de bijpassende laadinfrastructuur.