WAT JE MOET WETEN OVER DE MERCEDES BENZ EQA

This is for a new generation.

Ontdek met de nieuwe 100% elektrische EQA een breed uitrustingsniveau in een compacte, atletische vormgeving. Onovertroffen veiligheidssystemen en comfortuitrustingen bezorgen u samen met het vooruitstrevende MBUX infotainmentsysteem een bijzonder dynamische rijbeleving. De EQA is de compacte atleet onder de modellen van Mercedes-EQ, duidelijk herkenbaar door de voor het merk typerende black panel-grille met centraal aangebrachte ster en de lichtstrook aan de voor- en achterzijde. Naar de sportiviteit van het model wordt ook door de subtiele powerdomes op de motorkap verwezen.

Veilig op uw bestemming aankomen

De intelligente rijassistentiesystemen in de EQA denken mee, houden overzicht op de verkeerssituatie en kunnen de bestuurder in bepaalde situaties waarschuwen voor gevaar. Op deze wijze kunnen passagiers en de overige verkeersdeelnemers effectief worden beschermd, bijvoorbeeld door de waarschuwingsfunctie voor het uitstappen, wanneer u op uw bestemming bent aangekomen.

Onovertroffen. Veilig. EQA.

MBUX staat voor Mercedes-Benz User Experience en betekent heel eenvoudig dat uw EQA intelligent en intuïtief kan worden bediend op de grote beeldschermen met hoge resolutie. Het systeem wordt bediend met handbewegingen, aanrakingen of spraak. Door ‘Hé Mercedes’ te zeggen wordt MBUX geactiveerd en kunt u uw wensen kenbaar maken. 

Progressieve luxe in een sportieve vorm

De EQA is de compacte atleet onder de modellen van Mercedes-EQ, duidelijk herkenbaar door de voor het merk typerende black panel-grille met centraal aangebrachte ster en de lichtstrook aan de voor- en achterzijde. Naar de sportiviteit van het model wordt ook door de subtiele powerdomes op de motorkap verwezen.

Intelligent temperatuurmanagement

Het intelligente temperatuurmanagement van de EQA met interieurvoorverwarming zorgt ervoor dat u ’s ochtends geen ruiten meer hoeft te krabben of in een koude auto moet instappen. Daarentegen kan in de zomer het interieur voor het begin van de rit tot een aangename temperatuur worden afgekoeld.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Stijlvol interieur
  • Soepele en verfijnde wagen
  • Indrukwekkende techniek
Minpunten
  • Kleine kofferbak
  • Niet erg snel
  • De concurrentie laadt sneller op
Conclusie

Over het geheel genomen lijkt de EQA echter een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden in dit segment, waardoor de slechts iets ruimere EQC oogverblindend duur lijken. Hoewel de EQA gebaseerd is op een platform met verbrandingsmotor, combineert hij ruimte met een soepele elektromotor en voorspelbare rijeigenschappen, zodat dit een van de meest overtuigende elektrische crossovers tot nu toe is.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

EQA 250
429 km — 66,5 kWh — 8,9 sec 0 – 100 — 190 pk (140 kW)

EQA 300 4MATIC
438 km — 66,5 kWh — 7,7 sec 0 – 100 — 228 pk (168 kW)

EQA 350 4MATIC
438 km — 66,5 kWh — 6,0 sec 0 – 100 — 292 pk (215 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse