WAT JE MOET WETEN OVER DE BMW IX3

Onder stroom en startklaar

Misschien is deze iX3 wel de start van meer volledig elektrische varianten van BMW modellen. De X3, waar deze iX3 op gebaseerd is, is een gewoon een praktische luxueuze SUV. Met een 0 naar 100 tijd van minder dan 7 seconden zal het rijplezier in elk geval niet ontbreken. De nieuwe BMW iX3 maakt indruk met een helder en gefocust design, de compromisloos efficiënte aandrijving en puur rijplezier, gecombineerd met alle voordelen van een SAV. Hij maakt de X3-familie compleet en komt daarmee de BMW belofte “Power of Choice” na. 

Het Interieur

Het interieur zorgt met individuele details zoals de BMW i deurdrempels en de standaard sfeerverlichting met voorinstelling in BMW i Blau voor een moderne en elegante sfeer. De op de elektrische aandrijving afgestemde aanduidingen van de instrumentencombi en het Control Display onderstrepen samen met het discrete BMW iX3 embleem op de middenconsole het unieke karakter van de wagen. Zo toont de BMW iX3 zijn elektriserende karakter – zonder compromissen.

Een nieuw tijdperk

De BMW iX3 luidt een nieuw tijdperk van emissievrij rijplezier in en brengt het beste van twee werelden samen: de rijdynamiek en premium-kwaliteit van de BMW X3 met de verhoogde prestaties en efficiëntie van de BMW eDrive-technologie van de vijfde generatie. Met een rijbereik tot 460 km zet de BMW iX3 nieuwe maatstaven. En dankzij de intelligente producten en op maat gemaakte diensten van BMW Charging verloopt het opladen gemakkelijker, sneller en efficiënter dan ooit.

Ruime kofferbak

De BMW heeft geen compromis gemaakt voor de achterbak van de iX3, met 1560 liter zult u altijd ruimte genoeg hebben voor u dagelijkse spullen. 

Panoramisch doorschijnend schuifdak

Het panoramische doorschijnend schuifdak zorgt voor een aangename, lichtovergoten sfeer in het interieur en biedt veel frisse lucht in geopende toestand. Het opent en sluit volledig automatisch met een druk op de knop of via de autosleutel en is uitgerust met schuif- en kantelfunctie, zonnescherm en winddeflector.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Een classy en comfortabel design
  • Een zeer goede prijs kwaliteit verhouding
  • Uitstekende comfort
  • Zeer ruim van binnen
Minpunten
  • Geen frunk terwijl daar wel ruimte voor zou zijn
  • Geen innovatief design
Conclusie Deze tweede volledig electrische wagen van BMW heeft een meer klassieke BMW look. Met een 0-100 tijd van 6.8 seconden is het misschien niet de snelste electrische wagen, maar dit is nogsteeds niet verkeerd als je het vergelijkt met een vergelijkbare diesel crossover. En dit met de competitieve prijs maakt de BMW iX3 een prima keuze.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

iX xDrive 40
385 km — 74.0 kWh — 6,8 sec 0 – 100 — 286 pk (210 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse