info@move2green.be 0498 54 65 06

VOLKSWAGEN

ID.BUZZ CARGO

WAT JE MOET WETEN OVER DE VOLKSWAGEN ID.BUZZ CARGO

Mobiliteit in een nieuwe dimensie

Welke eisen stel je aan een moderne bestelwagen die je voor je werk wilt gebruiken? Een elektrische aandrijving, genoeg laadruimte en een behoorlijk rijbereik: de nieuwe ID. Buzz Cargo heeft het allemaal. En zelfs nog een beetje meer dankzij een modern netwerk, digitale systemen en veel intelligente functies die jouw werkleven moeten verlichten. Met de innovatieve ID. Buzz Cargo zetten we de volgende generatie van zakelijke mobiliteit in gang. De nieuwe ID. Buzz Cargo lijkt visueel erg op het eerste busje en is Volkswagens eerste 100% elektrisch ontworpen bestelwagen. Het resultaat is een krachtig en duurzaam bedrijfsvoertuig dat bijna alle uitdagingen van het dagelijkse werkleven aankan.

Laadruimte opnieuw uitgedacht

Grote laadruimte tegenover compacte afmetingen en tegelijk volledig elektrisch: de ID. Buzz Cargo is klaar om de zakelijke mobiliteit een nieuwe definitie te geven. Het moderne laadruimtedesign van het busje maakt indruk omdat het plaats creëert voor twee dwars ingeladen europallets.

Meer duurzaamheid voor een moderne zakelijke mobiliteit

De nieuwe ID. Buzz Cargo maakt moderne mobiliteit mogelijk voor bijna alle bedrijfstakken, ook wanneer je een keertje langere afstanden moet afleggen. Met de ID. Buzz Cargo, die met CO2-neutrale balans wordt geleverd, kom je tot 425 km ver zonder te moeten opladen.

Techniek van morgen vandaag al in de ID. Buzz Cargo

De nieuwe ID. Buzz Cargo ondersteunt je op werkdagen met tal van digitale functies en geavanceerde technologie. Optioneel uitgerust met meer dan dertig rijhulpsystemen en met ledmatrixkoplampen die zorgen voor een goed zicht: de nieuwe ID. Buzz Cargo biedt een hoog niveau aan comfort en hoogstaande kwaliteit.

Slimme cockpit: goed georganiseerd je werkdagen in

Veel plaats om op te bergen en op te laden: de geoptimaliseerde bestuurderswerkplek van de nieuwe ID. Buzz Cargo is uitstekend gewapend voor jouw dagelijkse werkleven. Op de standaard dubbele zitbank neem je nog twee andere passagiers mee. Dankzij het opbergconcept in de cockpit dat speciaal voor zakelijk gebruik werd ontworpen, ben je dan ook goed georganiseerd onderweg.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten

  • Zeer stijlvol retro-design
  • Zeer fijne wegligging

Minpunten

  • Grote afmetingen
  • Stijve ophanging
  • Geen frunk

Conclusie

De ID.Buzz Cargo is zeker een show piece onder de vans, de retro stijl en alle opties die er voor te krijgen zijn. Echter zal je wel rekening moeten houden met dat de laadcapaciteit maar rond de 585 kg ligt, dit is aanzienlijk lager dan met sommige andere EV vans. Mocht dit geen probleem zijn, dan is dit zeker een mooie wagen die de show zal stelen!

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

ID.Buzz Cargo
425* km — 77 kWh — 10 sec 0 – 100 — 204 pk (150 kW)

* Verwachtte WLTP actieradius

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse