info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE PEUGEOT E-EXPERT

Alle troeven van een Expert, nu elektrisch

Nu te huur bij Move2Green: de volledig elektrische Peugeot e-Expert bestelwagen. Met een rijbereik van ongeveer 280km (WLTP 330 km) kan je vlot en milieuvriendelijk de weg op. Het nuttig volume van 5,3 m³ en het ongeëvenaard rijcomfort voor een bestelwagen zorgt ervoor dat je snel en effectief je spullen kan transporteren. Kom hem bij ons ontdekken.

Ontdek de nieuwe Peugeot e-Expert en de voordelen van zijn 100% elektrische motor. Het elektrische bedrijfsvoertuig e-Expert behoudt alle troeven van de Expert om jouw professionele activiteit te vergemakkelijken en aan al jouw vereisten te voldoen.

Geweldig rijcomfort

Het nieuwe specifieke instrumentenbord met 3,5” kleurendisplay van de Peugeot e-Expert geeft essentiële rij-informatie in realtime weer, zoals het rijbereikniveau en de vermogensmeter (Charge/ Eco/Poweri) .

Op het grote touchscreen zie je duidelijk de elektrische infostroom. Met de “e-Toggle” -knop heb je meteen toegang tot de bediening van de elektrische automatische transmissie en heeft u de keuze tussen 3 rijmodi ECO, NORMAL en POWERi. De parkeerrem werkt dan weer automatisch en is daardoor zeer gebruiksvriendelijk.

Alle nodige ruimte

De Peugeot e-Expert biedt een compromisloze binnenruimte met een volledig behouden nuttig volume tot maximum 6,6 m³ en tot 1.275 kg laadvermogen, voor een hoogte van minder dan 1,90 m, het sleepvermogen blijft eveneens gegarandeerd.

Het compacte model, met een lengte van slechts 4,60 m, luidt een nieuw tijdperk in van elektrische mobiliteit voor bedrijfsvoertuigen. Met deze wagen kan je je makkelijk verplaatsen en parkeren in de stad en dankzij de elektrische motor krijg je toegang tot de lage-emissiezones.

Elektrisch Karakter

Het moderne, strakke uiterlijk laat er geen twijfel over bestaan dat de nieuwe Peugeot e-Expert een karaktervolle, sterke en dagelijks inzetbare bedrijfsauto is. De Peugeot e-Expert is leverbaar in 3 lengtes en verschillende uitvoeringen om aan de specifieke wensen van bedrijven te voldoen.

Afgestemd op uw behoeften

Het uitgebreide gamma van de Peugeot Expert heeft voor elke zakelijke gebruiker een versie optimaal aangepast aan je dagelijkse noden. Ontdek de uitgebreide opties en configureer een Expert aan jouw behoeften. 

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten

  • Uitstekende rij comfort
  • Goede range
  • Hoog laadvermogen
  • Efficiënte koststructuur

Minpunten

  • Een kleinere cabine
  • Het trekvermogen van de diesel uitvoering ligt hoger

Conclusie

De Peugeot e-Expert is een uitstekende elektrische van. Hij is vanaf het begin ontworpen als een EV en dat straalt door in alles. De range die tot 265km gaat in de 75kWh uitvoering, tot het vlotte rijgedrag van een EV. 

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

Peugeot e-Expert Combi Standard 50 kWh
180 km — 45 kWh — 13,1 sec 0 – 100 — 136 pk (100 kW)

Peugeot e-Expert Combi Standard 75 kWh
265 km — 68 kWh — 14,3 sec 0 – 100 — 136 pk (100 kW)

Peugeot e-Expert Combi Long 50 kWh
175 km — 45 kWh — 13,1 sec 0 – 100 — 136 pk (100 kW)

Peugeot e-Expert Combi Long 75 kWh
260 km — 68 kWh — 14,3 sec 0 – 100 — 136 pk (100 kW)

Meer info

Vind alle info over deze wagen op de website van Peugeot België.

Gaan naar professional.peugeot.be  

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse