info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE OPEL VIVARO-E

De e-volutie van de werkruimte op wielen.

De nieuwe Opel Vivaro-e is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met ongeëvenaarde eigenschappen en emissievrije prestaties is de Vivaro-e zowel in de stad als daarbuiten uitstekend op zijn plaats, met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km.

Op de snelweg én voor korte ritten in de stad: de nieuwe Vivaro-e presteert 100% elektrisch, zonder compromissen wat betreft veelzijdigheid, laadruimte en comfort.

Groot laadvermogen

Wat transportcapaciteit betreft biedt de Vivaro-e dezelfde cijfers als de Vivaro met verbrandingsmotor: een laadvermogen tot 1.275 kg, een laadruimte met een inhoud tot 6,6 m3 en een laadlengte tot 4 m. Om laden en lossen nog gemakkelijker te maken, is de Vivaro-e leverbaar met elektrische schuifdeuren.

Carrosserieversies

De Vivaro-e is er in vier carrosserieversies. De gesloten bestelwagen is voor wie regelmatig vracht moet vervoeren, met maximaal drie zetels voorin, terwijl de Crew-bestelwagen plaats biedt aan maximaal 6 personen. De Vivaro-e Combi biedt plaats aan maximaal 9 personen.

Verstelbare kantoortafel

Met de FlexCargo-bank voor 2 passagiers kunt u uw Vivaro-e omtoveren tot een kantoor op wielen, dankzij de verstelbare kantoortafel voor de bestuurder of passagier.

Infotainment

Vind de snelste route naar uw bestemming met het 7”-aanraakscherm en Multimedia-navigatie met Live Navigation Services van de Vivaro-e. Speel al uw muziek af en bekijk eenvoudig alle content op uw smartphone.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten

  • Lange range
  • Hoog laadvermogen
  • Fijn om te rijden

Minpunten

  • Duurder dan de diesel
  • Duurt lang om hem thuis op te laden

Conclusie

Al met al is de Vivaro-e een indrukkend pakket. Hij bied een goede range voor de prijs, zelfs met de kleinere van de twee batterij opties, maar hij blijft het meest geschikt voor het typische electric-van gebruik, dus iets minder voor de verdere projecten. 

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

Opel Vivaro-e Combi L2H1 50 kWh
180 km — 45 kWh — 12,1 sec 0 – 100 — 136 pk (100 kW)

Opel Vivaro-e Combi L2H1 75 kWh
250 km — 65 kWh — 13,3 sec 0 – 100 — 136 pk (100 kW)

Opel Vivaro-e Combi L3H1 50 kWh
175 km — 45 kWh — 12,1 sec 0 – 100 — 136 pk (100 kW)

Opel Vivaro-e Combi L3H1 75 kWh
250 km — 65 kWh — 13,3 sec 0 – 100 — 136 pk (100 kW)

Meer info

Vind alle info over deze wagen op de website van Opel België.

Gaan naar opel.be  

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse