info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE MAXUS EDELIVER 9

Wendbaar. Ruim. Praktisch. En 100% elektrisch.

De nieuwe Maxus eDeliver 9 is een referentie in zijn klasse. Krachtig, ruim en altijd full options.  De Maxus eDeliver 9 is ontworpen als elektrisch voertuig. Maxus heeft bij eDeliver 9 gekozen voor een lichtgewicht EV-platform. Dit platform zorgt voor een lager eigengewicht, wat weer resulteert in een hoger laadvermogen en een lager stroomverbruik. 

Door de prestaties van de aandrijflijn geeft de Maxus eDeliver 9 je de mogelijk om een aanhanger van 1.500 kg te trekken.

Twee wielbasissen

Je kiest uit twee wielbasissen: medium (L2H2) of groot (L3H2). De L2H2-versie biedt je een laadruimte van 9,7 m3. Kies je voor de L3H2-versie, dan beschik je over een laadruimte van 11 m3. Daarnaast biedt Maxus je ook een L3H3-configuratie, met een verhoogd dak en een maximaal toegelaten massa van 4,05 ton, goed voor een laadvermogen van 12,5 m3 en een nuttig laadgewicht tot 1.350 kg.

Keuze uit drie batterijpacks

De Maxus eDeliver 9 is beschikbaar met drie verschillende batterijpacks (52, 72 of 89 kWh). Je keuze bepaalt mee het rijbereik en het nuttige laadvermogen. Kies je voor de L2H2-versie met 52 kWh-batterij, dan beschik je over een nuttig laadvermogen van 1.200 kg. Ga je voor de L3H2-versie met 89 kWh-batterij, dan mag je rekenen op een rijbereik van 296 km.

Complete standaarduitrusting​

De Maxus eDeliver9 is bijzonder compleet uitgerust. Parkeersensoren voor- en achteraan en airco zijn standaard. Daarnaast heeft de Maxus eDeliver9 standaard stoelverwarming en een 10 inch touchscreen met achteruitrijcamera en Apple Carplay/Android Auto.

Luxueus en comfortabel

De Maxus eDeliver9 biedt het zitcomfort van een ruime, luxueuze personenwagen. Drie zitplaatsen met ruime, perfect gevormde zetels en in de hoogte verstelbare gordels bieden alle steun en comfort, ook voor langere ritten. De zetel van de bestuurder is uitgebreid afstelbaar en beschikt over een regelbare armsteun.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten

  • Accurate range
  • Goed laadvermogen voor het formaat
  • Ruime cabine

Minpunten

  • Vergelijkbare wagens hebben een betere range
  • Niet echt goed uitgerust

Conclusie

Al met al is de Maxus eDeliver 3 een goed voorbeeld van de voordelen van elektrische voertuigen met de accurate range voorspelling die goed overeenkomt met de officiële getallen, het gemak van rijden en de lage kost om er in te rijden. 

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

Maxus eDeliver 9 SWB
296 km — 89 kWh — N/A sec 0 – 100 — 204 pk (152 kW)

Meer info

Vind alle info over deze wagen op de website van Maxus België.

Gaan naar maxusmotors.be  

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse