info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE MAXUS EDELIVER 3

Wendbaar. Ruim. Praktisch. En 100% elektrisch.

Dat de Maxus eDeliver3 geen standaard bestelwagen is, zie je meteen. Hij rijdt 100% elektrisch en is dus perfect geschikt voor stadsverkeer of kortere afstanden.  De karakteristieke voorzijde en de dynamische belijning van de flanken accentueren zijn wendbare en compacte karakter. Kortom: dit is een op-en-top hedendaags design.

De laadruimte van de compacte versie is 218 cm lang en heeft een laadvolume van 4,8 m3. De lange versie biedt je een laadruimte met een lengte van 277 cm en een laadvolume van 6,3 m3.

Afgewerkte laadruimte

Ingenieus detail: de laadruimte van de Maxus eDeliver3 is perfect afgestemd op het standaardformaat van europaletten. Bovendien zijn de vloer en de wanden van de laadruimte degelijk afgewerkt.

Een slimme en doordachte werkplek

Het aantrekkelijke instrumentenpaneel van de eDeliver3 geeft je in één oogopslag alle info die je nodig hebt. Bovenop het infotainmentsysteem krijgt de eDeliver3 ook standaard een hoogwaardige achteruitrijcamera mee.

Vooruitstrevende technologie

De eDeliver3 is uitgerust met de nieuwste Lithium Iron-Fosfaat batterij, die vrijwel onbeperkt oplaadbaar is. Maxus geeft je acht jaar waarborg op de batterij. De Maxus eDeliver3 geeft je een autonomie van 371 km volgens de WLTP-stadscyclus.

Sterke elektrische motor

De Maxus eDeliver3 is uitgerust met een krachtige elektromotor met een vermogen van90 kW (122 pk) en een koppel van 250 Nm. De eDeliver3 heeft geen moeite met een hellingshoek tot 20% (lange versie) of zelfs 25% (compacte versie).

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten

  • Goede aandrijflijn
  • Nette actieradius, zeker in de stad
  • Ruime cabine

Minpunten

  • Weinig innovaties
  • Simpele afwerkingen
Conclusie

Met de eDeliver 3 zet Maxus een goede volledig elektrische bedrijfswagen in de markt. De wagen heeft goede afmetingen, een degelijke aandrijflijn en is vooral ingericht op zijn praktische kant. Toonaangevende en nieuwe innovaties? Die zijn er niet. De wagen doet wat hij belooft te doen, en heeft een zeer acceptabel rijbereik. Hij is perfect voor bijvoorbeeld loodgieters en elektriciens in de stad. Deze eDeliver 3 is een echt werkpaard, daar heeft Maxus hem goed voor ontwikkeld.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

Maxus eDeliver 3 SWB
238 km — 50 kWh — N/A sec 0 – 100 — 122 pk (90 kW)

Maxus eDeliver 3 LWB
228 km — 50 kWh — N/A sec 0 – 100 — 122 pk (90 kW)

Meer info

Vind alle info over deze wagen op de website van Maxus België.

Gaan naar maxusmotors.be  

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse