Elektrische wagens tweedehands kopen

Home » Elektrische wagens tweedehands

Door elektrische wagens tweedehands te kopen, bespaar je heel wat geld en geniet je toch nog steeds van het hoogste comfort. Bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem staan we garant voor echt rijgenot met de vele verschillende wagens in ons wagenpark. Je kiest met onze hulp zonder problemen een elektrische wagen die je tweedehands kan kopen aan een scherpe prijs.

tesla model s gallery - move2green

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

Exterieur MG ZS EV

Waarom het een goed idee is om elektrische wagens tweedehands te kopen

Hoewel we voornamelijk specialiseren in de renting van wagens, houden we ons eveneens bezig met het verkopen van elektrische wagens. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat dit met heel wat voordelen komt. Zo help je er de planeet mee doordat je niet langer schadelijke gassen uitstoot. Door de wagen tweedehands te kopen, kies je er bovendien voor om de auto een langer leven te geven. Dat voorkomt op zijn beurt weer heel wat afvalmateriaal, dat anders wellicht niet opnieuw gebruikt kon worden. Elektrische wagens rijden bovendien ook nog eens zeer comfortabel. Je kan er dus gemakkelijk urenlang mee rijden. Een goed voorbeeld van zulke comfortabele elektrische wagens die we tweedehands aanbieden, zijn de Tesla’s.

Wij voorzien u van alle benodigdheden

Bij tweedehands elektrische wagens hoort natuurlijk ook de passende laadoplossing. Zo laad je eenvoudig thuis op en kan je bovendien je zonnepanelen gebruiken om nog groener te rijden. Wil je weten welke laadpaal past bij je tweedehands wagen? Kom dan zeker eens langs bij Move2Green of stel je vraag in ons contactformulier.