info@move2green.be 0498 54 65 06

BMW iX xDrive 40

BMW iX huren – iX 40
Verhuurtijd Prijs per maand
12 maanden € 1.750
6 maanden € 1.800
1 maand € 1.850

Meer over de BMW iX

Pionier van een nieuwe tijd.
Ontstaan uit een visie en gemaakt voor elektrische mobiliteit. De BMW iX haalt dankzij de efficiënte BMW eDrive-technologie en zijn volledig elektrische vierwielaandrijving een bovengemiddeld rijbereik en een indrukwekkende acceleratie vanuit stilstand. Grote vlakken en karaktervolle lijnen verlenen de BMW iX zijn unieke monolithische vorm. Elk detail past naadloos in de moderne vormtaal en geeft de indruk alsof de wagen als uit één stuk is gemaakt. De aerodynamische vormgeving van de vlakken is samen met specifieke kenmerken zoals de naar achteren toe smaller wordende venstervorm aan de zijkant, de “Streamflow”, in belangrijke mate verantwoordelijk voor de uitstekende Cx-waarde van 0,25.

BMW iX Shy Tech-concept
Het Shy Tech-concept stelt de passagiers centraal en plaatst de moderne technologie in de BMW iX op de achtergrond, tot ze nodig of expliciet gewenst is. Deze onzichtbare intelligentie is in vele details aan buiten- en binnenkant zichtbaar.

Gereduceerd interieurdesign.
Het interieurdesign wordt gekenmerkt door moderniteit en beperking tot de essentie, wat bijvoorbeeld te zien is aan de weergave- en bedieningselementen.

Loungezetels achterin

De BMW iX biedt door het wegvallen van de middentunnel veel ruimte en een loungesfeer achterin. De leuning van de achterbank kan in de verhouding 40:20:40 gedeeld worden, zodat de bagageruimte kan worden uitgebreid.

Conclusie
Als je opzoek bent naar een premium elektrische auto is de BMW iX zeker een aanrader met zijn exceptionele interieur en exterieur, de stappen die BMW vooruit heeft gezet in de technologie in deze auto zijn ook zeker te voelen alles zodra je in deze auto zit. En ookal is niet iedereen een fan van zijn looks kan ik ze zeker waarderen. Al met al laat deze BMW zien waar EV’s naartoe gaan.

Een BMW iX huren kan bij Move2Green, of ontdek ons volledig aanbod.

Details

Type xDrive40
Kilometerstand 12.000 km
Kleur Saphirschwarz (zwart)
Transmissie Automatisch
Carrosserie
Motor Vierwielaandrijving
Actieradius 425 km

Specificaties

Jaar 2021
Merk BMW
Model iX
Type xDrive40
Zitplaatsen 5
Deuren 5
Versnellingsbak Automatisch
Brandstof Elektrisch
Actieradius 425
Lengte (m) 4,95
Breedte (m) 1,97
Hoogte (m) 1,70
0-100 km/u 6,1
Topsnelheid (km/u) 200
Aandrijving Vierwielaandrijving
Vermogen (Pk) 326
Vermogen (Kw) 240