info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE BMW IX

Pionier van een nieuwe tijd.

Ontstaan uit een visie. Gemaakt voor elektrische mobiliteit. De BMW iX haalt dankzij de efficiënte BMW eDrive-technologie en zijn volledig elektrische vierwielaandrijving een buitengewoon rijbereik en een indrukwekkende acceleratie vanuit stilstand. Grote vlakken en karaktervolle lijnen verlenen de BMW iX zijn unieke monolithische vorm. Elk detail past naadloos in de moderne vormtaal en geeft de indruk alsof de wagen als uit één stuk is gemaakt. De aerodynamische vormgeving van de vlakken is samen met specifieke kenmerken zoals de naar achteren toe smaller wordende venstervorm aan de zijkant, de “Streamflow”, in belangrijke mate verantwoordelijk voor de uitstekende Cx-waarde van 0,25.

BMW iX Shy Tech-concept

Het Shy Tech-concept stelt de passagiers centraal en plaatst de moderne technologie in de BMW iX op de achtergrond, tot ze nodig of expliciet gewenst is. Deze onzichtbare intelligentie is in vele details aan buiten- en binnenkant zichtbaar.

Gereduceerd interieurdesign.

Het interieurdesign wordt gekenmerkt door moderniteit en beperking tot de essentie, wat bijvoorbeeld te zien is aan de weergave- en bedieningselementen.

Loungezetels achterin

De BMW iX biedt door het wegvallen van de middentunnel veel ruimte en een loungesfeer achterin. De leuning van de achterbank kan in de verhouding 40:20:40 gedeeld worden, zodat de bagageruimte kan worden uitgebreid.

Ook beschikbaar als iX M60

De BMW iX M60 is het eerste puur elektrische BMW M model in het performance segment van de Sports Activity Vehicles (SAV). Ervaar het progressieve design in combinatie met een rijbeleving vol adrenaline.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten

  • Premium exterieur en intereur design
  • Gebruiksvriendelijke tech features
  • Uitstekende comfort
  • Zeer ruim van binnen

Minpunten

  • Geen frunk en relatief kleine kofferbak
  • Gelimiteerd tot sub-200kW fast charging

Conclusie


Als je opzoek bent naar een premium electrische auto is de BMW iX zeker een aanrader met zijn exceptionele interieur en exterieur, de stappen die BMW vooruit heeft gezet in de technologie in deze auto zijn ook zeker te voelen alles zodra je in deze auto zit. En ookal is niet iedereen een fan van zijn looks kan ik ze zeker waarderen. Al met al laat deze BMW zien waar EV’s naartoe gaan.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

iX xDrive 40
350 km — 76,6 kWh — 6,1 sec 0 – 100 — 326 pk (240 kW)

iX xDrive 50
505 km — 111,5 kWh — 4,6 sec 0 – 100 — 523 pk (385 kW)

iX M60
485 km — 111,5 kWh — 3,8 sec 0 – 100 — 619 pk (455 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse