Wallbox-oplaadpunt

Home » Wallbox-oplaadpunt

Zoek je naar een Wallbox-oplaadpunt? Met deze apparaten ben je voor op de toekomst. Ze zijn ideaal voor bedrijven en passen zich aan de steeds veranderende behoeften aan. Elk voertuig kan gebruik maken van de producten van Wallbox. Dat maakt ze dan ook heel flexibel en nuttig.

laadpaal

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

laadpaal alfen

Wij installeren je Wallbox-oplaadpunt met expertise

Als je werknemers gehuurde elektrische BMW-wagens gebruiken, hebben ze dichtbij een oplaadpunt nodig. Als bedrijf in een veranderende samenleving, faciliteer je dit ook. De laadpunten van Wallbox zijn in alle settings van overheidsinstellingen en bedrijven beschikbaar. Met een Wallbox-oplaadpunt beheer je welke energie wordt gebruikt. Je bepaalt wanneer je zelfopgewekte zonne-energie inschakelt, maar ook wanneer je het van het net haalt. Met dit oplaadpunt laden je medewerkers hun wagen op met gemak. Rijden je medewerkers bijvoorbeeld rond met elektrische Audi’s? Vertrouw dan op Wallbox en ons bedrijf in Sint-Lievens-Houtem, in de buurt van Aalst. Want zelfs voor het opladen van elektrische bestelwagens, die je bij ons kan huren, zijn deze laadpunten krachtig genoeg. Move2Green raadt als bedrijf voor de renting van wagens op elektriciteit het merk Wallbox sterk aan.

Vraag naar meer informatie

Met al de voordelen van het Wallbox-oplaadpunt, neem je altijd de juiste beslissing. Als bedrijf maak je het gemakkelijker voor je medewerkers en Move2Green helpt je hierbij. Je krijgt ook een subsidie als je een oplaadpunt aankoopt. Bereken je voordeel. Ga ervoor en informeer je bij ons bedrijf. Je krijgt ook een vrijblijvende offerte, dus vraag hier zeker naar. Neem contact met ons op via het contactformulier of e-mail ons via info@move2green.be. Bellen kan op het nummer 0498/54.65.06. Ben je niet overtuigd dat het Wallbox-oplaadpunt is wat jij nodig hebt? Bekijk dan zeker eens de alfen-laadpalen.