Wallbox-oplaadpunt

Zoekt je naar een Wallbox-oplaadpunt? Met deze apparaten ben je de toekomst voor. Ze zijn ideaal voor bedrijven en passen zich aan de steeds veranderende behoeften aan. Elk voertuig kan gebruik maken van de producten van Wallbox. Dat maakt ze dan ook heel flexibel en nuttig.

laadpaal

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

laadpaal alfen

Wij installeren je Wallbox-oplaadpunt met expertise

Als je werknemers gehuurde elektrische wagens gebruiken, hebben ze dichtbij een oplaadpunt nodig. Als bedrijf in een veranderende samenleving, faciliteer je dit ook. De laadpunten van Wallbox zijn in alle settings van overheidsinstellingen en bedrijven beschikbaar. Met Wallbox beheer je welke energie wordt gebruikt. Je bepaalt wanneer je zelfopgewekte zonne-energie gebruikt, maar ook wanneer je het van het net haalt. Met dit oplaadpunt laden je medewerkers hun wagen op met gemak. Gebruiken je medewerkers bijvoorbeeld elektrische Audi’s? Vertrouw dan op Wallbox en ons bedrijf in Sint-Lievens-Houtem, in de buurt van Aalst.

Vraag naar meer informatie

Met al de voordelen van deze laadpunten, neem je altijd de juiste beslissing. Als bedrijf maak je het gemakkelijker voor je medewerkers en Move2Green helpt je hierbij. Je krijgt ook een subsidie als je een oplaadpunt aankoopt. Bereken je voordeel. Ga ervoor en informeer je bij ons bedrijf. Je krijgt ook een vrijblijvende offerte, dus vraag er zeker naar. Laat snel iets weten via het contactformulier of mail ons via info@move2green.be. Bellen, kan op het nummer 0498/54.65.06.