Wallbox-oplaadpunt

Home » Wallbox-oplaadpunt

Zoek je naar een Wallbox-oplaadpunt? Met deze apparaten ben je voorbereid op de toekomst. Ze zijn ideaal voor bedrijven en passen zich aan de steeds veranderende behoeften aan. Elk elektrisch voertuig is gediend met de laadpunten van Wallbox. Ze zijn dan ook heel flexibel en nuttig. De experts van Move2Green in Sint-Lievens-Houtem plaatsen het laadpunt voor jou.

laadpaal

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

laadpaal alfen

Wij installeren je Wallbox-oplaadpunt met expertise

Als je werknemers een elektrische bedrijfswagen gebruiken, hebben ze dichtbij een oplaadpunt nodig. Als bedrijf in een veranderende samenleving, faciliteer je dit het best door bij ons een oplaadpunt te kopen. De laadpunten van Wallbox zijn in alle settings van overheidsinstellingen en bedrijven beschikbaar. Met een Wallbox-oplaadpunt beheer je welke energie wordt gebruikt. Je bepaalt wanneer je zelfopgewekte zonne-energie inschakelt, maar ook wanneer je de energie van het net haalt. Met dit oplaadpunt laden je medewerkers hun wagen op met gemak. Zelfs voor het opladen van elektrische bestelwagens, die je bij ons kan huren, zijn deze laadpunten krachtig genoeg. Als bedrijf dat gespecialiseerd is in de renting van wagens raden wij de Wallbox-oplaadpunten zeer sterk aan voor al uw elektrische wagens. Je krijgt bovendien een subsidie als je een oplaadpunt aankoopt.

Vraag naar meer informatie

Dankzij alle voordelen van het Wallbox-oplaadpunt, neem je altijd de juiste beslissing. Als bedrijf maak je het gemakkelijker voor je medewerkers en Move2Green helpt je bij het kiezen van het perfecte model. Bereken het voordeel dat je haalt uit een laadpunt van onze onderneming. Je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte. Neem hiervoor contact met ons op via info@move2green.be of bel naar 0498/54.65.06. Ben je niet overtuigd dat het Wallbox-oplaadpunt is wat jij nodig hebt? Bekijk dan zeker eens de Zappi-laadpalen.