Home » Tesla occasie

Wil jij een Tesla als occasie kopen of huren? Dan hoef je niet verder te zoeken dan Move2Green. Wij hebben altijd wel elektrische personenwagens ter beschikking in onze ruime garage te Sint-Lievens-Houtem. Je kiest zelf of je de tweedehands Tesla liever voor een korte of lange periode huurt of de auto zelfs koopt.

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

Exterieur MG ZS EV

Waarom kiezen voor een Tesla als occasie?

Er zijn verschillende redenen waarom het goed idee is om een occasie van Tesla te kopen of huren. De voornaamste reden is uiteraard het geld dat je bespaart. Een Tesla lease je al vanaf 1.100 euro per maand, een echt koopje voor deze kwaliteitsvolle auto. Door de ruimte die deze elektrische wagen biedt en de verre actieradius is het bovendien een ideale auto om als bedrijfswagen te huren. Als dat nog niet genoeg reden is om een occasie van Tesla te kiezen, help je ook nog eens de wereld wat groener te worden. Door een tweedehands elektrische wagen te kopen of huren, zorg je ervoor dat de auto een tweede leven krijgt en rijd je bovendien volledig op groene energie.

Boek vandaag nog een testrit

Zie je het al helemaal zitten om een Tesla-occasie te huren of kopen bij ons wagenrentingsbedrijf, maar wil je de Tesla eerst eens uittesten? Boek dan snel een testrit met het model naar jouw keuze. Wij zorgen ervoor dat deze klaar staat in ons autorentingsbedrijf. Maak alvast een afspraak door ons te bellen via 0498/54.65.06 of door ons een e-mail te sturen naar info@move2green.be.