Tesla Model Y huren

Home » Tesla Model Y huren

De Tesla Model Y is een geadoreerde wagen die menig autoliefhebbers graag bij ons huren. Naast zijn karakteristieke stijl en maximale veelzijdigheid is hij niet alleen flexibel in gebruik, maar overtreft hij ook de veiligheidsnormen. Tesla is ontworpen met oog op veiligheid en een visie voor de toekomst. Het Model Y van Tesla dat je bij ons huurt, is volledig elektrisch, waardoor brandstof tanken nooit meer nodig zal zijn.

tesla model s gallery - move2green

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

test model x small - move2green

Bij ons huur je de stijlvolle Tesla Model Y

De stijlvolle Tesla Model Y huur je bij ons wagenrentingsbedrijf. Dat kan zowel voor privégebruik als voor professionele redenen. Dit model staat voor de toekomst van autorijden en geeft je het hoogst mogelijke comfort tijdens het rijden. Met een verhoogde zitpositie en een verlaagd dashboard heb je een goed uitzicht op de weg. Deze wagen is elegant in zijn eenvoud en overzichtelijk in zijn gehele gebruik. Een Tesla Model Y huren bij Move2Green is dus de perfecte keuze wanneer je houdt van klasse en comfort. Het is ook steeds mogelijk om je favoriete Tesla te leasen. Naast het Model Y huur je ook de Tesla Model 3 bij ons. Deze heeft net zoals het Model Y een glazen dak dat een ruimtelijk gevoel geeft.

Ga voor comfort met deze wagen

Kom naar ons, in Sint-Lievens-Houtem, nabij Aalst, voor de huur van een Tesla Model Y en geniet van aangename autoritten met een volledig elektrisch gedreven motor. Laadt zijn batterij op onderweg dankzij het universele laadcontact en rijd overal naartoe. Heb je nog vragen over hoe dit in zijn werk gaat en welke mogelijkheden je hebt? Neem dan gerust contact op. We zijn bereikbaar op het nummer 0498/54.65.06 en het e-mailadres info@move2green.be. Kies jouw elektrische droomwagen vandaag!