Tesla Model Y huren

Home » Tesla Model Y huren

De Tesla Model Y is een geliefde wagen die menig autoliefhebbers graag bij ons huren. Naast zijn karakteristieke stijl en maximale veelzijdigheid is deze wagen niet alleen flexibel in gebruik, maar overtreft het ook de veiligheidsnormen. Tesla is ontworpen met oog op veiligheid en een visie voor de toekomst. Het Model Y van Tesla dat je bij ons kan huren, is volledig elektrisch, waardoor brandstof tanken nooit meer nodig is.

tesla model s gallery - move2green

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

test model x small - move2green

Bij ons kan je de stijlvolle Tesla Model Y huren

De stijlvolle Tesla Model Y huren bij ons wagenrentingsbedrijf kan je zowel voor privégebruik als voor professionele redenen huren. Dit model staat voor de toekomst van autorijden en geeft je het hoogst mogelijke comfort tijdens je rit. Met een verhoogde zitpositie en een verlaagd dashboard heb je een goed uitzicht op de weg in het Model Y. Deze wagen is elegant in zijn eenvoud en overzichtelijk in zijn gehele gebruik. Een Tesla Model Y huren bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem is dus de perfecte keuze wanneer je houdt van klasse en comfort. Het is ook steeds mogelijk om een andere Tesla te huren. Naast het Model Y kan je bijvoorbeeld Tesla Model 3 huren bij ons. Deze heeft net zoals het Model Y een glazen dak dat een ruimtelijk gevoel geeft.

Ga voor comfort met Model Y

Kom naar ons om een Tesla Model Y te huren en geniet van aangename autoritten met een volledig elektrisch gedreven motor. Laad zijn batterij onderweg op dankzij het universele laadcontact en rijd gemakkelijk overal naartoe. Heb je nog vragen over hoe dit in zijn werk gaat en welke laadoplossingen er bestaan? Neem dan gerust contact op. We zijn bereikbaar op het nummer 0498/54.65.06. Je kan ook altijd je vragen achterlaten op ons contactformulier. Kies jouw elektrische droomwagen vandaag!