Škoda Enyaq iV

Škoda heeft met deze toch wel geslaagde Enyaq iV zijn entree in de wereld van elektrisch aangedreven wagens niet gemist. De ruime en goed uitgeruste wagen met naar alle waarschijnlijkheid een scherpe prijs zal velen in de smaak vallen. Vergeet alles wat je weet over vroegere Škoda’s. Dit is een merk dat er staat en beseft dat sommige mensen keuze willen. Vandaar dat de Enyaq iV met battery packs van 52, 58 en 77 kWh te leveren is.

 

Stijlvol en zelfzeker

Met de SUV’s van ŠKODA bent u gewend geraakt aan een stijlvolle en zelfzekere look. De volledig nieuwe ENYAQ iV bouwt voort op deze traditie en pakt uit met een design dat geruststellend vertrouwd, maar tegelijk ook innovatief en opvallend is. Zijn elegante proporties suggereren een zee van ruimte in het interieur.

Uitzonderlijk ruim, hoge kwaliteit

Het nieuw ontworpen interieur legt nog meer nadruk op de ruimte in de ENYAQ iV, inclusief de grote koffer die typisch is voor een ŠKODA. Het kwalitatieve vakmanschap en de talloze praktische opbergvakken staan garant voor comfort. De milieuvriendelijke materialen zijn de kers op de taart.

Intelligent, innovatief, intuïtief

Naast zijn nieuw ontworpen interieur komt de volledig nieuwe ŠKODA ENYAQ iV ook met een waaier aan intelligente en innovatieve oplossingen die, over het algemeen, intuïtief te bedienen zijn. Dit gaat van de standaard Digital Cockpit over de gevarieerde connectiviteitsopties tot de sfeerverlichting.

Aantrekkelijke besparingen

Wanneer u met een elektrisch voertuig rijdt, draagt u niet alleen zorg voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. U kunt genieten van verschillende extra’s, waaronder financiële tegemoetkomingen, een speciale parkeerregeling en operationele voordelen.

Specificaties

Bereik

510 km (WLTP)

0 – 100 km/u

8,7 seconden

Vermogen

204 pk

Koppel

310 Nm

Opslagcapaciteit

1.710 liter

Zitplaatsen

5 zitplaatsen

Afmetingen (l/h/b)

4,65 m / 1,61 m / 1,88 m

Accu’s

77,1 kWh