Polestar 2

Vanaf nu beschikbaar bij Move2Green: de langverwachte Polestar 2. Deze volledige elektrische 5-deurs fastback combineert een top design met verbluffende prestaties en autonomie.

Nu in renting / shortlease vanaf
€1.200,00 / maand excl. BTW
Min 1 maand – max 6 maand – max 6.000 km

Nu in leasing vanaf
€850,00 / maand excl. BTW
Contacteer ons voor specifieke voorwaarden

Details

Polestar is een bedrijf dat breekt met traditie. Volgens Polestart moet een auto opvallen omdat elk onderdeel weldoordacht is. Daarom hebben zede Polestar 2 zodanig ontworpen dat zelfs het kleinste detail een doel heeft. Wat niet essentieel is, hebben ze weggelaten. Wat rest zijn pure, progressieve prestaties.

Je elektrische wagen opladen

Een elektrische wagen opladen is eenvoudiger dan een traditionele wagen voltanken. Je hoeft niet om de zoveel tijd naar het tankstation af te zakken om een bijna lege tank bij te vullen.

Polestar 2 opladen

Google + Polestar

De Polestar 2 is de eerste auto ter wereld die standaard met een Android-infotainmentsysteem wordt geleverd. En dus ook met tal van Google-apps die jou het leven gemakkelijker maken.

Spraaktechnologie in volle glorie

De Polestar 2 werkt met Google diensten en herkent menselijke spraak. En is daarmee de eerste wagen die u echt begrijpt.

Bent u er klaar voor?

De Polestar 2 is uitgerust met een pakket beschermende en preventieve veiligheidsfuncties. Het veiligheidspakket is voorspellend en oplettend

Polestar technologie

Specificaties

Elektromotoren

2 elektromotoren (achter- en vooras)

Accu’s

78kWh in 27 modules

Bereik

470 km (WLTP)

0 – 100 km/u

4,7 seconden

Vermogen

300 kW / 408 pk

Koppel

660 Nm

Opslagcapaciteit

440 liter (Voor- en achterkant samen)

Zitplaatsen

5 zitplaatsen

Afmetingen (l/h/b)

4,6 m / 1,48 m / 1,98 m