Peugeot e-Expert

Nu te huur bij Move2Green : de volledig elektrische Peugeot e-Expert bestelwagen. Met een rijbereik van ongeveer 280km (WLTP 330 km) kan je vlot en milieuvriendelijk de weg op. Het nuttig volume van 5,3 m³ en het ongeëvenaard rijcomfort voor een bestelwagen zorgt ervoor dat je snel en effectief je spullen kan transporteren. Kom hem bij ons ontdekken.

Huur deze bestelwagen vanaf

100€ / dag excl. BTW of   310 EUR / week excl. BTW

Alle troeven van een Expert, nu elektrisch

Ontdek de nieuwe Peugeot e-Expert en de voordelen van zijn 100% elektrische motor. Het elektrische bedrijfsvoertuig e-Expert behoudt alle troeven van de Expert om jouw professionele activiteit te vergemakkelijken en aan al jouw vereisten te voldoen.

Geweldig rijcomfort

Het nieuwe specifieke instrumentenbord met 3,5” kleurendisplay van de Peugeot e-Expert  geeft essentiële rij-informatie in realtime weer, zoals het rijbereikniveau en de vermogensmeter (Charge/ Eco/Poweri) .

Op het grote touchscreen zie je duidelijk de elektrische infostroom. Met de “e-Toggle” -knop heb je meteen toegang tot de bediening van de elektrische automatische transmissie en heeft u de keuze tussen 3 rijmodi ECO, NORMAL en POWERi. De parkeerrem werkt dan weer automatisch en is daardoor zeer gebruiksvriendelijk.

Alle nodige ruimte

De Peugeot e-Expert biedt een compromisloze binnenruimte met een volledig behouden nuttig volume tot maximum 6,6 m³i en tot 1.275 kg laadvermogen, voor een hoogte van minder dan 1,90 mi, het sleepvermogen blijft eveneens gegarandeerd.

Het compacte model, met een lengte van slechts 4,60 m, luidt een nieuw tijdperk in van elektrische mobiliteit voor bedrijfsvoertuigen. Met de Peugeot e-Expert kan je je makkelijk verplaatsen en parkeren in de stad en dankzij de elektrische motor krijg je toegang tot de lage-emissiezones.

Specificaties

Bereik

330 km (WLTP)

Vermogen

136 PK (100 kW)

Opslagcapaciteit

5,3 m³

Zitplaatsen

3 zitplaatsen