Onze werkwijze

Hoe gaat Move2Green precies te werk ? Hoe kunnen we je helpen op je zoektocht naar een elektrische wagen en alle benodigdheden. Op deze pagina vind je alle antwoorden. Heb je nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons en wij  helpen je met plezier verder.

Shortlease / Renting

Zoek je een elektrische wagen voor een korte termijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen voor een dag, een week, enkele maanden en zelf enkele jaren een elektrische wagen voor je regelen via een renting of short lease formule waarin alles inbegrepen is om met plezier elektrisch te rijden.

Een Tesla voor je trouwfeest of een e-tron voor een weekendje weg ? Move2Green brengt het voor je in orde. Neem contact op met ons voor een offerte op maat.

Aankoop nieuw en tweedehands

Word je liever eigenaar van een elektrische wagen, laat ons je dan helpen in je zoektocht naar de ideale wagen voor het juiste budget. Wij hebben ruime ervaring in elektrische wagens. Wij zorgen dat je het bos door het bomen ziet en de perfecte wagen vindt voor je huidige en toekomstige situatie. 

Heb je een bepaalde wagen op het oog maar reikt je budget net niet ver genoeg ? Ook daar kunnen wij bij helpen. Wij hebben ons oog op de markt van nieuwe en tweedehandse elektrische wagens en kunnen vaak auto’s vinden die een pak goedkoper zijn dan wat je normaal betaalt. Het loont dus zeker de moeite contact op te nemen met ons. 

Laadpalen

Uiteraard wil je je eigen elektrische wagen zo voordelig mogelijk thuis opladen. Een laadpaal zorgt ervoor dat je auto’s ’s nachts (via het net) of overdag (via het net of zonnepanelen) vlot opgeladen wordt zodat je steeds van de volle range van je auto kan genieten. 

Daarvoor hoe je niet altijd voor de ‘zwaarste’ oplossing te kiezen. Afhankelijk van je wagen, je huidige aansluiting, het gebruik van je wagen en je budget, kiezen we samen met jou de beste oplossing om thuis te laden.

Zonnepanelen

De ideale aanvulling op een elektrische wagen is het plaatsen van zonnepanelen. Move2Green werkt samen met vakkundige installateurs om jou de beste oplossing aan te bieden die nu, maar ook in de toekomst, je huis en wagen van groene stroom voorziet. 

Daarnaast bieden wij ook de Solar Veranda aan, een unieke oplossing om zonnepanelen op een veranda of car port te plaatsen.