Volkswagen ID.4

De nieuwe ID.4 combineert het beste van twee werelden: de veelzijdigheid van een SUV en de duurzame prestatie van een elektrisch voertuig. Voor zij die het allemaal willen, zonder enig compromis. De ID.4 is al op het eerste zicht te herkennen als een vooruitstrevende SUV. Mogelijk gemaakt door ingenieurs en designers die durven te geloven in de kracht van grote ideeën en nieuwe paden durven te betreden.

Nu in renting / shortlease vanaf
€850,00 / maand excl. BTW
Min 1 maand – max 6 maand – max 6.000 km

Details

1ST Edition

De ID.4 reeks trapt af met twee speciale 1ST Editions: de ID.4 1ST en ID.4 1ST Max. Deze rijkelijk uitgeruste modellen herken je aan de typische 1ST badges en Play & Pauze pedalen.

Kijk vooruit

Met het Augmented Reality Head-up Display hoef je je ogen niet meer van de weg te houden. Al je rij-informatie zoals snelheid en navigatie wordt in de voorruit geprojecteerd. Zo is het altijd perfect in je gezichtsveld te zien. Handig en veilig.

De ID.4 luistert naar je

De ID.4 is een auto die naar je luistert. Je route plannen? Je favoriete nummer harder zetten? Of je baas bellen? Eenvoudig met je stem te besturen. En met het grote Touch-Display en We Connect luister je naar al je podcasts en playlists.

Slimme verlichting

De IQ.Light koplampen weten precies welke verlichting je nodig hebt. Zo heb je in elke situatie het beste zicht. Je koplampen passen zich namelijk automatisch aan op basis van je tegenliggers, de weg waarop je rijdt en je snelheid.

Specificaties

Bereik

520 km (WLTP)

0 – 100 km/u

8,5 seconden

Vermogen

204 pk /  150 kW

Koppel

310 Nm

Opslagcapaciteit

1.575 liter

Zitplaatsen

5 zitplaatsen

Afmetingen (l/h/b)

4,58 m / 1,63 m / 1,85 m

Accu’s

77 kWh