Een MG elektrische auto

Home » MG elektrische auto

Met de MG elektrische auto ontdek je nieuwe manieren om overal naartoe te reizen. Deze volledig elektrisch aangestuurde wagen heeft een groot rijbereik, is comfortabel en gezinsvriendelijk. Zijn sterke design heeft een goede functionaliteit en een iconische stijl. De MG elektrische auto is ideaal voor stadsritten en weekenduitstapjes.

Exterieur MG ZS EV

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

Interieur MG5

Een MG elektrische auto en waar hij voor staat

Wanneer je in een MG elektrische auto rijdt die je gehuurd of gekocht hebt bij ons als expert in elektrische wagens, reis je in alle veiligheid. Ook heeft hij een absoluut intelligente uitdrukking die met zijn nieuwste technologieën jouw dagelijkse rijervaring naar een hoger niveau brengt. MG is continue bezig met nieuwe ontwikkelingen om hun automodellen steeds te vernieuwen voor een nog aangenamere autorit. Zijn oplaadcontact is universeel, waardoor je bij jou thuis of onderweg altijd zeker bent dat je je auto kan opladen. Eén van de merken die wij sterk aanbevelen is het Wallbox-oplaadpunt. Doordat deze geschikt is voor ieder automerk, kan je hem blijven gebruiken. Ook wanneer je omschakelt van bijvoorbeeld je huidige elektrische CUPRA naar een nieuwe MG elektrische wagen.

Beslis met overtuiging welke wagen je wilt

Move2Green in Sint-Lievens-Houtem, in de buurt van Aalst, staat je graag bij in de keuze voor jouw MG elektrische wagen. Dit uitstekende merk geeft je met zekerheid een plezierrit. Twijfel je toch nog of MG het merk is waar jij voor wilt gaan? Kom dan bij ons langs en maak een testrit om je te laten overtuigen. Natuurlijk kan je dan ook andere merken en modellen uitproberen, zoals bijvoorbeeld een elektrische mercedes. Maak een weloverwogen beslissing met een MG elektrische auto van bij ons. Lees meer over ons en kom te weten waarom Move2Green de expert is bij wie je moet zijn. Neem contact op per e-mail naar info@move2green.be of bel naar het nummer 0498/54.65.06.