Kom bij ons je elektrische Mercedes huren en kies voor kwaliteit. Je hebt bij ons de mogelijkheid om een elektrische Mercedes te huren in shortlease. Heeft een medewerker een wagen nodig voor een korte periode? Dan zit je goed bij ons. We zorgen ervoor dat je medewerker snel terug op weg kunnen.

mercedes

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

mercedes binnenkant

Bij ons kan de mooiste Mercedes huren

Move2Green in Sint-Lievens-Houtem, in de buurt van Aalst, bied je de best oplossing aan, als een medewerker een tussenoplossing nodig heeft.  Gebruikt een medewerker een bedrijfswagen? Moet deze gerepareerd worden of gaat de persoon in kwestie een eigen wagen kopen? Kom in tussentijd een elektrische Mercedes huren. We hebben ook andere merken beschikbaar, zoals een Tesla. We bieden verschillende oplaadpalen te koop aan. Je vindt het merk Zappi, Alfen en Wallbox terug bij ons. Ze zijn zeer kwalitatief en voorzien naast bedrijven ook particulieren. We maken het huren van een bedrijfswagen gemakkelijk door het juiste advies te geven.

Vertrouw op ons advies

Zoek je tijdelijk een elektrische Mercedes? Wij zijn dé referentie om je verder te helpen. Staat je gewenste wagen niet bij onze opties? Dan zoeken we verder voor jou, tot je tevreden bent. Bij ons ga ja ingenomen buiten met je gehuurde wagen. Laat het dus over aan onze expertise en je kan snel een elektrische Mercedes huren. Neem snel contact op met ons via het contactformulier en we helpen je direct verder! Bereik ons ook door een e-mail te sturen naar info@move2green.be of bel naar het telefoonnummer 0498/54.65.06.