Home » Mercedes huren

Kom bij ons je elektrische Mercedes huren en kies voor kwaliteit in je wagens. Je hebt bij ons de mogelijkheid om een elektrische Mercedes te huren in shortlease. Heb jij of heeft een van jouw medewerkers een wagen nodig voor een korte periode? Dan zit je goed bij ons. We zorgen ervoor dat je snel op weg kan. De huur van een elektrische Mercedes was nog nooit zo eenvoudig.

mercedes

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

mercedes binnenkant

Bij ons kan de mooiste Mercedes huren

Move2Green in Sint-Lievens-Houtem, in de buurt van Aalst, biedt je de best oplossing aan, als een medewerker een tussenoplossing nodig heeft. Gebruikt een medewerker een bedrijfswagen? Moet deze gerepareerd worden of gaat de persoon in kwestie een eigen wagen kopen? Kom in deze tussentijd een van onze elektrische wagens van Mercedes huren. We hebben ook andere merken beschikbaar. Zo kan je ook gaan voor de leasing van een Tesla. We bieden vanzelfsprekend ook verschillende oplaadpalen te koop aan, zodat je jouw Mercedes kan opladen. Je vindt de merken Zappi, Alfen en Wallbox terug bij ons. Ze zijn zeer kwalitatief en voorzien naast bedrijven ook particulieren. We maken het huren van een bedrijfswagen gemakkelijk door het juiste advies te geven.

Vertrouw op ons advies

Zoek je een elektrische Mercedes die je tijdelijk kan huren? Wij zijn dé referentie in elektrische huurwagens om je verder te helpen. Staat je gewenste wagen niet bij onze opties? Dan zoeken we verder voor jou, tot je tevreden bent. Bij ons ga je ingenomen buiten met je gehuurde wagen. Laat het dus over aan onze expertise en je kan snel een van onze elektrische wagens van Mercedes huren. Neem snel contact op met ons via het contactformulier en we helpen je direct verder! Bereik ons ook door een e-mail te sturen naar info@move2green.be of bel naar het telefoonnummer 0498/54.65.06.