Mercedes EQV

Elektrisch rijden wordt met de EQV naar een nieuw niveau getild. U en uw medepassagiers nemen in de EQV plaats op ergonomische stoelen. Vervolgens start u met een “Hey Mercedes” de spraakbediening van uw MBUX en bedient u zo moeiteloos veel functies van uw voertuig. Door de speciaal voor de EQ-familie ontworpen designelementen krijgen het exterieur en het interieur van de EQV de progressieve uitstraling. Ook voor wat betreft de laadmogelijkheden is de EQV overtuigend flexibel: thuis via de Mercedes-Benz wallbox of via een contactdoos of onderweg aan openbare laadstations.

Details

Maar liefst acht personen en bagage – de EQV is uitstekend geschikt voor zowel personen- als goederenvervoer. Afhankelijk van de gewenste ruimte kunt u de EQV in de uitvoeringen lang en extra lang bestellen.

Zo veilig als u dat van een Mercedes gewend bent

In de EQV kunt u zich even veilig voelen als in elke andere Mercedes. Want de elektrisch aangedreven voertuigen ondergaan veeleisende voertuigtests en crashtests, zoals dat bij Mercedes-Benz altijd gebeurt. Ook de veiligheidsvoorzieningen, zoals assistentiesystemen, airbags en rijdynamieksystemen, zijn van het voorbeeldige niveau van Mercedes-Benz.

Aangename ruimte

De ergonomie en de kwaliteitsuitstraling van het moderne interieur met zijn eigenzinnige esthetiek zijn een toonbeeld voor Vans. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het nieuwe MBUX-mediadisplay met hoogwaardig glazen oppervlak, uit het aantrekkelijke design van de luchtuitstroomopeningen of uit het ruim bemeten sierelement. 

Specificaties

Bereik

355 km (WLTP)

0 – 100 km/u

12,1 seconden

Vermogen

204 pk / 150 kW

Koppel

362 Nm

Wielbasis lang
Wielbasis extralang

3,20 m
3,43 m

Zitplaatsen

8 zitplaatsen

Afmetingen (l/h/b) lang 
Afmetingen (l/h/b) extralang

5,14 m / 1,92 m / 2,12 m
5,37 m / 1,92 m / 2,12 m

Accu’s

90 kWh

bagagaruimte

1.030 l

Laadruimte

4.630 l